Viktig informasjon angående oppdatering av SmartDok-appen og UE-appen!

SmartDok sin app på en mobilskjerm

Natt til tirsdag 29.01.19 vil vi lansere nye versjoner av SmartDok-appen (versjon 4.5.5) og SmartDok UE-appen (versjon 2.2.7).

Disse oppdateringene inneholder støtte for nye funksjoner, samt viktige forbedringer på GPS-posisjonsbaserte tjenester. Av denne grunn vil oppdateringen bli gjort obligatorisk for alle brukere.

Hva betyr dette for meg eller mine ansatte?

Dette betyr at alle brukere av appen må oppdatere denne før man tar den i bruk tirsdag 29. januar. Dersom man forsøker å logge inn med den forrige versjonen av appen på dette tidspunkt vil man få informasjon om behovet for oppdatering via en pop-up melding på skjermen.

De som har automatisk oppdatering av apper aktivert på telefonen vil ikke merke noe til dette, mens de som ikke har dette aktivert må gå til App Store (iPhone) eller Google Play Store (Android) og laste ned oppdateringen derfra. Brukernavn og passord vil selvsagt være det samme som tidligere.

Innleide / underleverandører

Husk å informere eventuelle underleverandører om dette, slik at innleid personell som arbeider på dine prosjekter evt. kan få registrert seg inn på mannskapslistene via den oppdaterte UE-appen.

Ved ytterligere spørsmål, kontakt SmartDok Servicedesk

Relatert innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Relatert innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av over 2500 små og store bygg- og anleggsbedrifter.

Be om demo