SmartDok inviterer bygg- og anleggsbransjen til workshop og kurs om digitalisering / digitalt veikart.

SmartDok BIM

Digitaliseringsguru Lars Chr Christensen her sammen med SmartDoks Bjørn Tore Hagberg, Per Tore Hansen og Roger Skarvik. Christensen er sammen med Tore Lien to av de du kan treffe under SmartDok-dagen.

Lurer du på mulighetene digitalisering innenfor bygg- og anleggsbransjen kan gi ditt selskap? SmartDok gir deg nå en gratis mulighet til å komme ajour med hva som rører seg der ute og hva det kan bety for deg som jobber innenfor bygg- og anlegg.

Meld deg på gratis kurs om digitalisering

SmartDok-dagen går av stabelen 2.mars 2017, og holdes på Lysaker, Oslo (Strandveien 15). Temaet er digitalisering innen bygg- og anleggsbransjen, og med med seg har SmartDok fått noen av Norges aller flinkeste innen digitale løsninger og til å se hvilke muligheter som finnes.

Digitaliseringsguru Lars Chr Christensen vil ta de fremmøtte med på en workshop om digitalisering og nytten av det digitale veikartet. Lars jobber i dag i MultiBIM og er kjent som en av Norges aller fremste innen digitalisering.

Tore Lien vil etter lunsj snakke om mulighetene. Lien er en svært fremoverlent type som ser muligheter der andre ser begrensninger. Han jobber i dag for HC Dahl og vil ta deltakerne gjennom integrering og muligheter med digitalisering. For eksempel; hvordan få inn verdifull data som på enklest mulig blir behandlet og videreført til prosjektregnskap, lønn, etc.

– Vi håper bransjen finner dette interessant og ønsker å finne ut hvilke muligheter som digitalisering kan gi, opplyser Account Manager hos SmartDok Preben Nyygard.

SmartDok er et system som i dag er høyaktuelle som samarbeidspartnere for BIM-systemer. Det kan du lese alt om her: SmartDok i kombinasjon med BIM.

Agenda:
09.00 Velkommen
09.15 Enkel workshop om digitalisering og nytten av Digitalt veikart – ved Lars Chr Christensen, multiBIM
10.00 Resultater fra workshop og oppsummering
10.20 Kundecase – Fortid/nåtid/fremtid
10.50 Spørsmål/svar
11.00 Lunsj
11.30 Integrasjoner- Snakke om muligheter – ved Tore Lien, HC Dahl
11.50 Oppsummering
12.00 Presentasjon av SmartDok
12.30 Avslutning/spørsmål

Ønsker du å melde deg på SmartDok-dagen? Meld deg på her!

SmartDok-dagen annonse

SmartDok-dagen 2017

Ønsker du å vite mer om BIM? Les denne artikkelen: Alt om BIM

Relatert innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Relatert innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av over 3000 små og store bygg- og anleggsbedrifter.

Be om demo