Dersom du bestiller vår byggekortleser før 30.juni får du de tre første månedene gratis!

Vi kjører igang en sommerkampanje på vår robuste og populære byggekortleser for elektroniske mannskapslister.

Bestill byggekortleser til kampanjepris i dag!

Robust og superenkel i bruk!

«Swipe» ditt HMS-kort foran leseren og du er kjapt og enkelt registrert på korrekt prosjekt. Når du er ferdig for dagen «swiper» du kortet på nytt og du registrerer deg ut av byggeplassen. Leseren kan du montere på vegg. Den trenger ikke tilgang til trådløst nettverk for å fungere. Inne i leseren er det et SIM-kort som kommuniserer via mobilnettverket.

Byggekortleseren til SmartDok kan flyttes fra prosjekt til prosjekt. Det er enkelt å endre hvilket prosjekt boksen skal registrere mannskapslister på. Selv med bare en byggekortleser kan løsningen i kombinasjon med mobil-App brukes på flere prosjekter.

Les mer om byggekortleseren og elektroniske mannskapslister

Du kan også bruke mobilen!

På noen byggeplasser kan det være vanskelig å registrere elektroniske mannskapslister via en eller flere byggekortlesere. Er dere kunde av SmartDok kan dere også benytte dere av mobiltelefon for å registrere ut eller inn på anleggsplassen.

Som SmartDok-bruker vil du dermed ha alle dine funksjoner samlet i en app. Du finner da byggekortleser ikonet i SmartDok-appen og registrerer deg ut og inn av prosjektet. Dette gjør SmartDok sin løsning fleksibel og ikke minst enkel å bruke.

Geofence funksjonalitet

SmartDok lanserer nå geofence-funksjonalitet tilknyttet mobilregistrering av mannskapslister.

Geofence-funksjonaliteten benytter telefonens GPS til å bestemme brukerens posisjon idet man forsøker å registrere seg inn på mannskapslisten.

Geofence gir deg som prosjektansvarlig mulighet til å definere et digitalt gjerde rundt et prosjektområde slik at innregistrering med SmartDok-appen eller SmartDok UE-appen kun blir mulig dersom man befinner seg innenfor området.

Ved å ta i bruk geofence i SmartDok vil du i større grad sikre at informasjonen i dine mannskapslister er korrekte da det ikke lenger blir mulig å registrere seg inn på prosjektet med mindre man er fysisk tilstede. Registrering ut av prosjekt er ikke begrenset, og kan gjøres uavhengig av posisjon.

Kjenner du til vår UE-app for elektroniske mannskapslister?

Vår løsning på mannskapslister kan brukes via vår byggekortleser, SmartDok-app og vår UE-app.

Med UE-appen kan underleverandører eller innleid personell som arbeider på dine prosjekter registrere seg inn og ut på byggeplassen. På denne måten oppfyller du loven, og at dette blir så enkelt som mulig for brukeren.

Bestill byggekortleser til kampanjepris i dag!

Relatert innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Relatert innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av over 2500 små og store bygg- og anleggsbedrifter.

Be om demo