Møt oss på Loendagene siste helga i september

smartdok timeføring enklere enn noen gang

Vi er representert på messa med den tidligere triple norgesmesteren i slegge, Steffen Nerdal.

Da arrangementskomiteen i MEF endelig ga klarsignal for å arrangere de tradisjonsrike Loendagene i år, var vi ikke sene om å melde vår tilstedeværelse med egen stand.

Loendagene går av stabelen fredag 24. til søndag 26. september på ​​Hotell Alexandra i Loen i Stryn.

– Vi gleder oss veldig til å ønske alle utstillere og besøkende velkommen tilbake. Loendagene er alltid et hyggelig møtested. I år blir det ekstra hyggelig å møtes igjen etter en lang og mørk tid, forteller regionsjefene Paul Olaf Baraas og Øyvind Bergset.

På tross av smitteverntiltak og at myndighetene har utsatt trinn 4 i gjenåpningen av samfunnet, vil anleggsmessen ha normal kapasitet for antall besøkende. Husk grønt koronasertifikat!

SmartDok og MEF som partnere

Som kjent signerte SmartDok og MEF (Maskinentreprenørenes Forbund) en samarbeidsavtale om HMS/KS-system tidligere i år, det mye omtalte SmartMEF. Under årets messe kommer både SmartDok og MEF til å stå sammen på messen for å informere og gå i dialog med kunder om den nye løsningen.

Regionsjef for Vestlandet, Steffen Nerdal gleder seg til å treffe nye og eksisterende kunder igjen.

– Dette blir den første messen vi deltar på en stund, og SmartDok Vestlands første messe etter at vi åpnet kontorer i Bergen, januar 2020.

SmartDok har fått tildelt standnummer A1.

MEF jobber i skrivende stund med å utforme program og innhold for messen. Følg med på MEF sine hjemmesider for mer info.

Årets Loendager er det 41. arrangementet i rekka. Loendagene er et arrangement for MEF-medlemmer i region vest (Nord Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane) og region midt (Nord og Sør-Trøndelag og Møre og Romsdal).

Relatert innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Relatert innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av over 2500 små og store bygg- og anleggsbedrifter.

Be om demo