Bygg Reis Deg nærmer seg med stormskritt, og alle kunder av SmartDok kommer gratis inn

Mobil med SmartDok blir avduket på byggeplass. Stor jubel.

Alle kunder av SmartDok kan sikre seg gratis inngang på Bygg Reis Deg 2017!

Bygg Reis Deg messen har helt siden oppstarten i 1954 vært en av de viktigste møtearenaene for bygg- og anleggsbransjen. Årets messe starter onsdag 18. oktober og varer til og med lørdag 21. oktober, og arrangeres som vanlig på Norges varemesse på Lillestrøm. I år kan du som SmartDok kunde skaffe deg gratis inngang om du registrerer deg på forhånd med koden: vwTbDV.

Her melder du deg på årets Bygg Reis Deg!

DAB radio i premie

Har du byggekortet ditt med deg så kan du registrere deg inn på vår stand via vår byggekortleser eller UE-App, og du er dermed med i trekningen av en DAB-radio.

Besøk vår stand

Ønsker du en demonstrasjon av SmartDok, eller vil du høre siste nytt om hva som er kommet og hva som kommer i produktet er det bare å komme innom vår stand D05-11 i hall D.

Byggekortleser

– I tillegg til å demonstrere digital timeregistrering, HMS/KS sjekklister, maskinservice osv, så har vi med oss vår svært så suksessfulle byggekortleser for elektroniske mannskapslister på stand. Vi har Norges mest fleksible løsning der en både kan registrerer seg inn på en byggeplass via byggekortleseren, SmartDok eller en egen UE-App på mobilen. Dette vil vi vise frem, sier Hansen.

Kom innom vår stand og ta en prat med våre hyggelige medarbeidere! Vi sees på Bygg Reis Deg 2017!

Relatert innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Relatert innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av over 2500 små og store bygg- og anleggsbedrifter.

Be om demo