Vi er selvfølgelig på plass med egen stand under Park og anleggsmessen 2021! Møt oss på stand D04-08

Kom innom Park og anleggsmessen 4.-5. november og få en demo på vår app spesialtilpasset bransjen
Vi har systemet for å gi deg kontroll på prosjektene dine

SmartDok har blitt tatt i bruk av svært mange innenfor park- og anleggsbransjen de siste årene.  Nå kan du treffe våre medarbeidere på park og anleggsmessen.

På stand D04-08 møter du våre dyktige medarbeidere Leif Peter Eiksund og Jason Christodoulou på messen. Der står Gutta med varm kaffe og klare til å vise hvordan SmartDok kan forenkle din hverdag med vår app og system.

– Vi ser frem til å snakke med aktører innenfor bransjen om hvordan forenkle dokumentasjonshverdagen, komme i gang med HMS-arbeidet, timeregistrering, maskinoversikt og mye mer! sier Jason Christodoulou i SmartDok.

Om messen

Park og anleggmessen er Norges ledende fagmesse for alle som jobber i park- og anleggsbransjen. Fagmessen arrangeres årlig på Norges Varemesse og neste messe avholdes 4.-5. november 2021.

På Park og anleggsmessen møter du et bredt spekter av utstillere innen grønn sektor. Du møter leverandører som viser det siste innen maskiner, redskap og utstyr for en enklere arbeidsdag. Her finner du også lekeplassutstyr, parkmøbler, gravplassutstyr, belysning, vannhåndtering, rør, avfallshåndtering, stein, planter og trær – ja alt du trenger til park og grøntanlegg, idrettsanlegg, golfbaner og gravplasser.

Ta kontakt med oss her om du ønsker informasjon om produktet vårt

Hva sier våre park og anleggskunder?

Annet innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Annet innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av over 3000 små og store bygg- og anleggsbedrifter.

Be om demo