SmartDok inviterer bygg- og anleggsbransjen til workshop i Tromsø!

SmartDok dagen Tromsø 2017

Account Manager Inger Lise Orvik og Sondre Andersen ser frem til å dele kunnskap om SmartDok i Tromsø. Foto: Lasse Sørnes

Ønsker du å vite mer om funksjoner og muligheter i SmartDok? Eller utveksle erfaringer med andre i bransjen? Hva tenker egentlig SmartDok om fremtiden? 

Nå har du sjansen til å være med på vårt gratis seminar for bedrifter i bygg- og anleggsbransjen! Vi skal snakke om tips og triks i SmartDok, brukeropplevelse og ny funksjonalitet. Det blir også en liten workshop for de som ønsker å delta.

Arrangementet holdes på Scandic Ishavshotell i Tromsø, 29. mai kl. 11:30-16:00.  Uten mat og drikke duger helten ikke, så vi spanderer selvfølgelig lunsj på alle!

Jeg melder meg på SmartDok-dagen i Tromsø!

Om linken over ikke skulle fungere på din maskin, så sender du påmeldingen til ingerlise@smartdok.com.

– Vi holdt en SmartDok-dag i Oslo for noen måneder tilbake, og tilbakemeldingene var svært positive. De som møtte opp fikk mye igjen for tiden de brukte sammen med oss. Her ble det delt kunnskap på tvers av kunder, og både vi og de fremmøtte ble enda klokere etter møtet, sier Inger Lise.

Anders Josefsson og Preben Nygaard holdt workshopen i Oslo, og kan fortelle om meget nyttige timer.

– Workshopen i Oslo ble en svært positiv opplevelse, for oss og for deltagere. Tilbakemeldinger var helt klart at vi oftere burde avholde slike workshops. Det var moro å observere hvor godt deltagere samarbeidet og delte erfaringer i bruken av SmartDok, sier Anders Josefsson i SmartDok.

Her er noen spørsmål og svar som dukket opp i Oslo: SmartDok-dagen Oslo

Da er det bare å ta med godt humør og gode ideer til workshopen i Tromsø, så sees vi der!

Verdens mest lønnsomme bygg- og anleggsprosjekter

Vår drøm er at du som kunde skal ha verdens mest lønnsomme bygg- og anleggsprosjekter. Uansett om du bygger en bro over Oslofjorden, eller et uthus i Nesseby – optimal lønnsomhet er ikke mulig uten et ekstremt godt planleggingsverktøy, løpende innsamling av data fra feltet og dokumentasjon – og en helhetlig oversikt og kontroll over virksomheten din.

Jeg melder meg på SmartDok-dagen i Tromsø!

Relatert innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Relatert innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av over 2500 små og store bygg- og anleggsbedrifter.

Be om demo