Loen-dagene arrangeres for 37. gang i idylliske Loen i Sogn og Fjordane 23-25. SmartDok er på plass

Vidar Berg-Hansen og Per-Tore Hansen er klare for Loen-dagene. Foto: Lasse Sørnes

Vidar Berg-Hansen og Per-Tore Hansen er klare for Loen-dagene. Foto: Lasse Sørnes

Loen-dagene arrangeres for 37. gang i idylliske Loen i Sogn og Fjordane 23-25. September. Det er MEF som arrangerer messen, og i år kan man blant annet velge mellom å besøke utstillere, få med seg fagseminar, treffe andre i bransjen, samt ta på seg seilerskoene på kvelden for en lun svingom på dansegulvet. SmartDok stiller selvsagt mannsterke og viser nok en gang frem sin prisbelønte digitale løsning for bygg- og anleggsbransjen på hjemmebane.

– Loen-dagene har alltid vært et viktig samlingssted for bransjen, og vi i SmartDok har alltid følt oss godt velkomne blant entreprenørene, sier salgssjef Per-Tore Hansen.

Bli SmartDok kunde i helga og få rabatt

Om du enda ikke har tatt i bruk Skandinavias mest brukte løsningen for bransjen er det ekstra lurt å benytte muligheten i Loen.

– Dersom du blir kunde som et resultat av en hyggelig prat med oss på messen, får du 20% avslag på alle oppstartskostnader, avslører salgssjefen.

Ny hjemmeside til messen

SmartDok har også fått på plass en ny hjemmeside og en ny video før messen.

– Jeg håper alle tar en tur innom vår nye flotte hjemmeside,  www.smartdok.no og leser litt om vår skreddesydde løsninger for blant annet timeregistrering, skjema og bilde og maskin og massetransport, sier han til slutt.

SmartDok har levert smarte, digitale løsninger til bransjen i over ti år, og har i dag over 30.000 brukere i Norge. [/fusion_text]

Relatert innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Relatert innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av over 2500 små og store bygg- og anleggsbedrifter.

Be om demo