NESO feirer 30-års jubileum til helgen, og SmartDok er på plass for å hylle den nordnorske entreprenørorganisasjonen.

Vidar Berg Hansen er klar for speeddating på NESO sitt 30-års jubileum. Foto: Lasse Sørnes

Vidar Berg Hansen er klar for speeddating på NESO sitt 30-års jubileum. Foto: Lasse Sørnes

– Vi gleder oss veldig til å feire 30-års jubileum sammen med over 300 av våre medlemmer, leverandører og samarbeidspartnere, sier NESO (Nordnorske Entreprenørers Service Organisasjon) i invitasjonen til sine medlemmer.

SmartDok er selvsagt på plass under hele helgen og feirer jubilanten.

– Vi har siden februar 2016 hatt leverandøravtale med NESO, noe vi er meget stolte av, sier Vidar Berg-Hansen i SmartDok.

Mange flotte NESO kunder

SmartDok sitt komplette system for bransjen som blant annet inneholder timeregistrering, skjema og bilde, maskiner, varer og massetransport, verktøy og byggekortleser er tatt i bruk av hele 46 av NESO sine medlemmer.

– Å delta på høstmøtet gir oss en flott mulighet til å treffe kundene våre og ikke minst de som fortsatt er på let etter et timeregistreringssystem som er skreddersydd for bygg- og anleggsbransjen, sier Berg-Hansen videre.

Innspill gir utvikling

– Både SmartDok og NESO er nordnorsk, noe vi er stolte av. Vi har et veldig godt samarbeid med NESO-entreprenører for innspill vedrørende videre utvikling av produktet. En slik tett dialog gir oss en stor konkurransefordel.

SmartDok har vært på markedet siden 2007 og har siden da drevet kontinuerlig utvikling av produktet sammen med sine kunder.

– Man kan si at SmartDok på en måte er utviklet av og for bygg-og anleggsbransjen.

På speeddate

SmartDok stiller mannsterke i Bodø, og både Vidar Berg-Hansen og Per Tore Hansen har pusset lakkskoene for hyggelig samvær med gode samarbeidspartnere i NESO.

– Vi ser spesielt fram til speeddatingen med entreprenørene på lørdagen. Da er det på med hjelmen og gi full gass, sier en flirfull Berg-Hansen til slutt.

Speeddatingen er en slags minimesse der leverandører får en satt tid til å presenterer seg for entreprenørene.

NESO’s årlige høstmøte blir altså denne gang et høstmøte litt utenom det vanlige. Organisasjonen fyller 30 år og fyrer dermed igang et faglig og sosialt opplegg som kan komme til å blåse anleggshjelmen av de fleste. Det faglige programmet inneholder blant annet; seminarer om ansvar- og prosjektforsikring, tekniske anlegg – prosjekter i sluttfasen, blikk inn i fremtiden med Fremtidens Byggenæring, LEAN, samt Sikkerhetsrutiner og arbeidsflyt.

På den sosiale agendaen befinner deg seg selvsagt mye morro. Medlemmene kan være med på rib-tur i Saltstraumen, jubileumskonsert, kokkelering og ikke minst vil det bli satt opp en egen frisørsalong på lørdag for de som ønsker å ta en siste finpuss på tua på hodet før kvelden tar fyr.

Vi i SmartDok ønsker alle sammen en flott helg, så sees vi der!

Relatert innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Relatert innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av over 3000 små og store bygg- og anleggsbedrifter.

Be om demo