Byggedagene 2017 handler om digitalisering av byggenæringen. SmartDok er selvsagt på plass!

SmartDok er klare for byggedagene 2017

Guttene på Oslokontoret til SmartDok, Preben Nygaard og Anders Josefsson gleder seg til å treffe næringen under byggedagene 2017. Foto: Lasse Sørnes.

Da er det klart for byggedagene igjen. Byggeindustrien har spikret sammen et spennende program, og interessen er igjen kjempestor. I år er temaet; byggenæringens nye hverdag. 

Byggedagene 2017 arrangeres onsdag 29. og torsdag 30.mars, og holdes på Radisson BLU PLaza Hotel i Oslo. SmartDok er selvsagt på plass med egen stand under begge dagene, og våre to utsendte gleder seg stort til å treffe nye og eksisterende kunder.

– Byggedagene er viktig for oss å være med på. Ikke bare treffer vi våre kunder der, men temaet i år treffer oss kjempebra. Byggenæringens nye hverdag, innovasjon og digitalisering. Vi i SmartDok har jo i høyeste grad vært med på digitaliseringen av næringen via å digitalisere timeregistrering, sjekklister, HMS/KS, Maskinoversikt og service, Byggekortleser og mye mer, så dette treffer oss midt i hjertet, sier Anders Josefsson i SmartDok.

– Kom innom vår stand og slå av en prat! Vi kan fortelle deg om hvordan SmartDok kan gjøre din hverdag enklere, og hvordan SmartDok kan gjøre prosjektene dine mer lønnsomme, sier Josefsson til slutt.

Hva bringer fremtiden?

– Vi er allerede godt inne i det som omtales som den fjerde industrielle revolusjon – digitaliseringen av samfunnet. Hvordan står byggenæringen i et slikt perspektiv – hva bringer fremtiden og er vi forberedt? spør Arve Brekkhus, sjefsredaktør i Byggeindustrien.

– Dette er noe av det vi ønsker å belyse på den 18. utgaven av Byggedagene. Her stiller vi spørsmålene og forhåpentligvis får vi også mange svar, rundt byggenæringens nye hverdag. Vi har knyttet til oss en rekke ledende personer som vi mener vil kunne belyse dette temaet de fleste snakker om, forteller han videre.

Erna Solberg åpner showet

Konferansen åpnes av statsminister Erna Solberg, som skal snakke om hvordan Norge bli en digital vinner. Adm. dir. Jon Sandnes i BNL følger opp med å plassere byggenæringens rolle i det digitale samfunnet. Et meget godt kvalifisert panel bestående av Erna Solberg, Jonas Gahr Støre (AP), Jon Sandnes og Arne Giske (Veidekke) følger opp med en samtale rundt den digitale nåtid og fremtid.  Mye å se frem til altså for den som er interessert i hva fremtiden vil bringe for byggenæringen.

Vi i SmartDok gleder oss stort til å delta og er svært stolte over å være en bidragsyter til å digitalisere byggenæringen

Har du lyst til å prøve SmartDok til din bedrift? Ta kontakt med oss her!

Relatert innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Relatert innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av over 2500 små og store bygg- og anleggsbedrifter.

Be om demo