Lurer du på noe om SmartDok? Her er noen spørsmål og svar fra SmartDok-dagen som kanskje kan hjelpe deg?

Ordsky SmartDok spørsmål svar FAQ

SmartDok-dagen brakte på banen en del spørsmål som kunne være relevante for flere av våre kunder.

SmartDok-dagen gikk av stabelen i Oslo for to uker tilbake, og viste seg å være en meget vellykket workshop for våre kunder. Under seansen ble det stilt mange gode spørsmål, samt tips og triks til å bruke SmartDok enda mer effektivt. For de som har noe de lurer på angående bruk av SmartDok så anbefaler vi å ta en titt på våre E-læringsfilmer eller vår FAQ inne i SmartDok.

– Workshopen ble en svært positiv opplevelse, for oss og for deltagere. Tilbakemeldinger var helt klart at vi oftere burde avholde slike workshops. Det var moro å observere hvor godt deltagere samarbeidet og delte erfaringer i bruken av SmartDok, sier Anders Josefsson i SmartDok.

Spørsmål om SmartDok fra våre kunder

Hvordan kan vi knytte skjemaer til spesifikke prosjekter?
Svar: Det finnes en opsjon i SmartDok som kan aktiveres for å gjøre dette, den heter «skjema-prosjektvisning». Ta kontakt med support for å få åpnet denne. Dette er en kostnadsfri funksjon.

Kan en skjule instruksjoner i et skjema for videresending til oppdragsgiver?
Svar: Det vil snart komme en oppdatering av HMS/KS sjekkliste-modulen, skjema 2.0 som den heter, hvor en kan legge forklarende instruksjoner i såkalte popups, altså instruksjoner som dukker opp i skjemaet ved punkter. Det er tenkt at disse popup-instruksjonene skal være mulig å skjule.

Kan en tagge og videresende skjema til ulike personer?
Svar: Du kan videresende skjema til valgfri e-postadresse i dag via mobil eller web. Det er tenkt denne funksjonen skal få et løft i neste versjon av HMS/KS sjekkliste-modulen.

Kan en få flere bilder pr. a4 ark på innsendte skjema. Gjelder web (idag tar et bilde et helt a4 ark ved innsending).
Svar: Dette er vi usikre på om vi kommer til å endre, ettersom at flere bilder pr. side vil gjøre bildene mindre. Det blir da vanskeligere å se detaljer i bildene. Men vi utelukker ikke at vi kommer til å endre på dette.

Hvilke oppdateringer kommer det til Ressursplanleggeren?
Svar: Det er planlagt å få ferdig en kobling mellom mann og maskin i planleggeren de neste seks månedene. Videreutvikling utover dette vil bli drøftet i løpet det neste halve året.

Vil det komme muligheter for å laste opp bilder/dokumenter uten å bruke skybaserte mapper (Dropbox, Google Drive osv…)?
Svar: Ingen konkrete planer om dette det neste halve året, men vil bli tatt opp for drøfting mot slutten av året.

Kommer det en modul for digital kjørebok i SmartDok?
Svar: Vi kommer nå med en enkel kjørebokløsning i den nye appen. Her kan de ansatte registrere sine kjøreturer. De velger tidspunkt, prosjekt og reiserute, hvorpå SmartDok automatisk foreslår kjørelengde utfra oppslag i kartverk. Alle registreringer må dokumenteres med formål. All registrert kjøring kan attesteres via egen rapport i SmartDok.

SmartDok dagen samling av kunder

SmartDok-dagen ble en suksess og vi kommer garantert til å arrangere flere av disse.

Relatert innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Relatert innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av over 3000 små og store bygg- og anleggsbedrifter.

Be om demo