Jonatan Moe

Jonatan Moe er en erfaren og engasjert HMSK-rådgiver. Med over ti års erfaring fra Equinor, og erfaring fra bygg og anlegg de siste årene, har han opparbeidet seg solid forståelse for helse, miljø, sikkerhet og kvalitet (HMSK) i både teori og praksis.

Er du SmartDok-kunde og trenger hjelp til Miljøfyrtårn-sertifisering? Bli med på våre nettkurs!

Miljøfyrtårn logo

Jonatan er en anerkjent Miljøfyrtårn konsulent, og har de siste årene hjulpet mange virksomheter innen bygg og anlegg i hele Norge til å bli sertifisert som et Miljøfyrtårn. Vi i SmartDok gleder oss over at vi i tiden fremover kan hjelpe våre brukere til å bli enda mer bærekraftige og konkurransedyktige!

En sertifiseringsprosess skal være lærerik og hyggelig. Min erfaring er at det lønner seg å holde god fart når man først starter prosessen. Alle som vil bli Miljøfyrtårn sertifisert og setter av tid til arbeidet, kommer i mål på en god måte. Kravene i anbud skjerpes, så det er god timing å få dette på plass nå! Det skal både være økonomisk lønnsomt og bra for det ytre miljøet å bli et Miljøfyrtårn, sier Jonatan.

Kursinformasjon:

Miljøfyrtårnkurs oppstart januar 2024:

Torsdag 25. januar 2024 kl. 09:00–11:00
Torsdag 8. februar 2024 kl. 09:00–11:00
Tirsdag 27. februar 2024 kl. 09:00–11:00
Tirsdag 12. mars 2024 kl. 09:00–11:00

Mål sertifisering:
Q2 2024

Frist påmelding:
15. januar 2024

I tillegg til kursprisen tilkommer utgifter til bruk av sertifisør og en engangs etableringskostnad til Stiftelsen Miljøfyrtårn. Deretter er det en årlig serviceavgift.

Etter kurset vil Jonatan som et minimum bruke 1–2 timer ifm. sluttkontroll før sertifiseringsmøte som et tillegg til kursavgift. Noen virksomheter vil også trenge mer støtte før de er i mål. Det kommer an på interne ressurser og kompleksitet. Det er vanlig at virksomhetene bruker 2-10 timer individuell veiledning i tillegg til kurset for å komme i mål på en god måte.

Med forbehold om at kurset er fullbooket.

BESTILL ELLER MOTTA MER INFORMASJON OM KURS

Fyll ut kontaktskjemaet og send inn, så tar vi kontakt med deg rimelig kjapt.


Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere