Vi er klare MEFs Anlegg 2017 messe og med oss i bagasjen har vi vår nye byggekortleser

Anders Josefsson og Preben Nygaard kommer til Anlegg 2017 med en stor nyhet. Foto: Lasse Sørnes.

Under årets Anlegg 2017 i Haugesund kan du treffe Anders og Preben og ikke minst få den første titten på vår helt nye byggekortleser!

Maskinentreprenørenes forbunds lokalavdelinger i Nord-Rogaland, Hordaland, Nord-Rogaland og Sunnhordaland står igjen klare for å ta imot bygg- og anleggsbransjen til Anlegg 2017. Messen går av stabelen 12-14.mai i Haugesund. SmartDok er selvsagt på plass.

– Vi ser fram til å få møte våre kunder i området, og ikke minst skape nye relasjoner til bedrifter som kan trenge digitale løsninger på timeregistrering, sjekklister, maskinoversikt, mannskapslister og så mye mer, sier Preben Nygaard.

Byggekortleser og konkurranse med flott premie

Med i bagasjen har guttene en verdensnyhet. For første gang viser vi frem vår egen byggekortleser, som det er mulig å ta og føle på ved vår stand. Er du ute etter den enkleste måten å få en fullstendig mannskapsliste på arbeidsplassen, så er dette løsningen. Du kan også forhåndsbestille boksen på standen vår.

Byggekortleser mannskapsliste SmartDok

Byggekortleseren fra SmartDok er superenkel å montere og i bruk.

– I tillegg til byggekortleseren vil vi også holde en konkurranse med en svært flott premie til vinneren. Vi gir vekk et par Bose QC35 trådløse hodetelefoner. Da er det bare å komme innom vår stand å delta! oppfordrer Preben.

Hva konkurransen går ut på er hemmelig. Vi sees!

Bose SmartDok

Premien fra SmartDok under Anlegg 2017 er disse supre hodetelefonene fra Bose.

Relatert innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Relatert innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av over 2500 små og store bygg- og anleggsbedrifter.

Be om demo