SmartDok er på plass under helgens høsttreff i MEF i Tromsø

Account Manager i SmartDok Inger Lise Orvik er klar for MEF sitt høsttreff i Tromsø. Foto: Lasse Sørnes

Account Manager i SmartDok Inger Lise Orvik er klar for MEF sitt høsttreff i Tromsø. Foto: Lasse Sørnes

SmartDok er på plass i Tromsø i helgen for å mingle med gode kunder og eventuelt nye kunder i bygg- og anleggsbransjen. Høsttreffet til Maskin-Entreprenørenes Forbund (MEF) er en viktig møteplass i følge Account Manager Inger Lise Orvik i SmartDok.

– Å delta på disse treffene er en unik mulighet for oss å komme i kontakt med eksisterende kunder. Tilbakemeldinger fra dem er gull verdt og ikke minst få fjes på alle de man snakker med på telefon og mail, sier hun.

God kommunikasjon med eksisterende kunder er alfa og omega, men Inger Lise ønsker også å treffe nye potensielle kunder.

– Samtidig knytter man også kontakter med de som mangler et slikt system. Her får de tida til å se på løsningen sammen med oss og de kan utveksle erfaringer med de som allerede bruker det, legger hun til.

Mest brukte system

SmartDok er i dag det mest brukte systemet for timeregistrering i bransjen, og er selvsagt på skikkelig hjemmebane i Nord-Norge.

– SmartDok har foten godt plantet i Troms-regionen og det skal bli gøy å snakke med både eksisterende og potensielle kunder til helga!

– Oppfordrer alle og enhver å besøke vår stand, jeg spanderer en twist eller to på alle som kommer innom! sier hun til slutt.

SmartDok har i dag over 30.000 brukere og over 1000 bedrifter i Norge som daglig bruker det digitale systemet. Har du også lyst til å spare tid og penger med å bruke SmartDok? Ta kontakt med oss her!

https://www.smartdok.no/kontakt-oss/

Relatert innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Relatert innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av over 3000 små og store bygg- og anleggsbedrifter.

Be om demo