KARRIERE

Vi er alltid på utkikk etter dyktige personer– både nyutdannede og mer erfarne medarbeidere.

SmartDok vokser stadig og vi er nå 50 engasjerte kolleger i Norge og Sverige. Hovedkontoret vårt er lokalisert i moderne og trivelige lokaler i Alta sentrum. Vi er hele tiden på utkikk etter dyktige og trivelige kollegaer.

Ledige stillinger

Drømmejobben

1. Quality Assurer (QA)/Automatisk tester

2. Systemutvikler / Programmerer

3. Åpen søknad

Vi er alltid på utkikk etter dyktige personer– både nyutdannede og mer erfarne medarbeidere. Send oss en åpen søknad og fortell litt om deg selv og din kompetanse. Alle søknader behandles fortløpende og konfidensielt.

Hvorfor SmartDok?

Her på SmartDok er vi skikkelig foroverlente, nesten så vi skubber nesen i gulvet faktisk. Selvsagt uten at vi går på trynet.

Vi har utviklet et system for bygg- og anleggsbransjen som vi er skikkelig stolte av. Vår løsning som både finnes på App og web hjelper 70.000 brukere i bransjen å jobbe enklere og mer effektivt. Det er vi skikkelig stolte av!

Les mer om oss her www.smartdok.no

Lev livet – Flytt til Alta

Alta er byen under nordlyset og storlaksens hjemrike. Om ikke det frister, så er Alta mulighetenes rike. Nesten ingen plasser i Norge står entreprenørskapet så sterkt som i Alta, og vi elsker å skape ting. Liker du å utfordre naturen med ski på føttene eller elsker du et mangfold av butikker og et levende uteliv? Alta er plassen! Pakk snippeskene og flytt hit da!

Besøk Alta Tett på eller Alta Kommune sin hjemmeside.