KARRIERE

KARRIERE

SmartDok
er en råbra
arbeidsplass!

Ønsker du å være med på å skape store øyeblikk?

SmartDok karriere
SmartDok karriere

SmartDok
er en råbra
arbeidsplass!

Ønsker du å være med på å skape store øyeblikk?

SmartDok karriere
SmartDok er del av Visma og vokser stadig. Vi er nå over 60 engasjerte ansatte i Norge og Sverige, og er hele tiden på utkikk etter dyktige og trivelige kollegaer, uansett hvor du bor i Norge!

Vi utlyser for tiden disse stillingene:

Hvorfor SmartDok?

Her på SmartDok er vi skikkelig foroverlente, nesten så vi skubber nesen i gulvet faktisk. Selvsagt uten at vi går på trynet.

Vi har utviklet et system for bygg- og anleggsbransjen som vi er skikkelig stolte av. Vår løsning som både finnes på App og web hjelper 70.000 brukere i bransjen å jobbe enklere og mer effektivt. Det er vi skikkelig stolte av!

Norges beste arbeidsplass?

Vi er rimelig sikre på at det er få som kan skilte med en så snasen arbeidsplass som vi kan tilby deg. Vi har fokus på at du som ansatt skal kunne bli den beste versjonen av deg selv, og utvikle deg innenfor det fagfeltet du er ansatt som. I dag har vi kontorer i Oslo, Alta, Bergen og Stockholm. I tillegg har vi satelittkontorer i Tromsø, Kautokeino, Fredrikstad og Finnsnes. Du finner en SmartDokker over hele landet!

Kunne du tenke deg et eventyr i Alta?

SmartDok har hovedkontor i Alta, byen under nordlyset og storlaksens hjemrike. Om ikke det frister, så er Alta mulighetenes rike. Nesten ingen plasser i Norge står entreprenørskapet så sterkt som i Alta, og vi elsker å skape ting.

Liker du å utfordre naturen med ski på føttene eller elsker du et mangfold av butikker og et levende uteliv?
Alta er plassen! Pakk snippeskene og flytt hit da!