SmartDok - Knut Leo

Det viktige bindeleddet mellom våre partnere og SmartDok

Account Manager Knut Leo Abrahamsen er ny partneransvarlig, og vi tok en liten prat med vår fremoverlente Altaværing på Oslo-kontoret.

Knut Leo har en bakgrunn som kombinertløper. Han ble juniorverdensmester i den individuelle konkurransen under Junior-VM i Murau i 1982. Hans beste verdenscup-plassering er en tredjeplass fra et renn i Østerrike i 1987. Han deltok også i OL 1988 i Calgary.

Hva kan da være bedre enn å kombinere sin erfaring som Account Manager med sin iver etter å komme skikkelig i gang som partneransvarlig? Vi tenker at dette passer som hånd i hanske!

Hva er egentlig en partneransvarlig?

– SmartDok som produkt kan integreres med flere økonomisystemer og prosjekt oppfølgingsverktøy. For å kunne hente ut et størst mulig salgspotensial, er det viktig for oss og samarbeide nært med våre partnere.

I vårt salgsarbeid i dag er det flere som ønsker integrasjon med oss. Partneransvarlig skal også bidra til å skape nye avtaler. Dette med en målsetting om å forbedre våre salgskanaler. Videre kommer partneransvarlig til å følge opp MEF, med deres regioner, nettverk, møter og konferanser. Det er viktig å jobbe tett med ressurspersoner i MEF sånn at vi kan legge til rette for økt trykk inn mot medlemmene i MEF som er vår viktigste målgruppe.

Hvilke forventninger har du til dine nye oppgaver?

– Jeg er veldig motivert! Jeg ønsker å bidra til godt samarbeid internt ved å involvere mange ressurspersoner i SmartDok. Jeg liker å jobbe med å bygge relasjoner og gjennom det skape resultater. Arrangement er en viktig del av det. Vi er med på mange arenaer allerede og jeg håper på å lage flere av dem på veien videre.

Knut Leo forteller videre om sitt fokus på direkte kontakt med våre partnere.

– Jeg er en person som liker å være ute hos kundene. Jeg kommer til å oppsøke våre partnere «hjemme hos dem» og jeg ønsker å legge til rette for arenaer hvor våre partnere også samarbeider med oss på våre arenaer.

Kommer du til å gjøre ting annerledes enn den forrige partneransvarlige?

Mokka (Muqaddes Aftab) har kommet godt i gang med jobben som partneransvarlig. Nå skal hun dessverre forlate oss og har fått nye spennende utfordringer. Jeg skal bygge videre på det gode arbeidet hun har gjort.

Vi er jo to ulike personer med ulike erfaringer, så jeg ønsker å bygge dette videre med å sette mitt preg på dette og viktigst av alt; dette er TEAMWORK. Det er dermed viktig å jobbe tett med ledelsen, forretningsutvikling, salgsteamet, CS/Support og utviklingsavdelingen hos oss.

Sammen tar vi “pulsen på prosjektet”!

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere