Få full kontroll på maskinparken din

Med vår løsning får du oversikt over timer, kostnader og økonomi. Planlegg service, registrer feil og bruk sjekklister for å optimalisere driften.

0
Maskintimer registrert hver uke i SmartDok
0
Maskintimer registrert hver uke i SmartDok

Kontroll på hva en har brukt og hva som er fakturert

 • Unngå sure ekstrautgifter samtidig som du øker driftstiden på maskinene og får kontroll på drivstoffkostnadene.
 • Spar store kostnader! Oppdag mangler og feil raskere med vår sjekklistefunksjon.
 • Få betalt for hver time! Dokumenter enkelt maskintimer på prosjekter for nøyaktig fakturering.

Aktiv forebygging av maskinparken

 • Motta varsler når det er tid for periodisk vedlikehold,
  EU-kontroll og få status på service.
 • Registrer arbeidstimer og maskintimer samtidig.
 • Dokumenter med bilder og sjekklister.
 • Registrer kilometerstand, og registrerer merknader og feilmeldinger.
 • Få orden på maskinparken din! Organiser, kategoriser og marker dine favorittmaskiner.

Kombiner enkelt maskinmodulen med andre moduler

 • Samle all maskindokumentasjon på ett sted: historikk, manualer, fakturaer, EU-kontroll, sertifikater og mer.
 • Bruk ressursplanleggeren til å planlegge bruk av maskinparken.
 • Eksporter maskintimer via integrasjon til regnskapssystemer som PowerOffice og Tripletex.
0%
av alle som bruker maskinmodulen bruker også timemodulen
0%
av alle som bruker maskinmodulen bruker også HMS/KS
0%
av alle som bruker maskinmodulen bruker også timemodulen
0%
av alle som bruker maskinmodulen bruker også HMS/KS

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av 3.750 små og store bygg- og anleggsbedrifter.

– Her sjekker jeg blant annet oljestatus, frostvæske, hydraulikkolje og mer. Det er enkelt å registrere via appen, og dette sørger for god forebygging og ikke minst hindrer driftsstans på utstyret, sier han.

Pål Martin Brattfjord, Larsen Maskin & Transport

– Vi følger opp maskinene våre og mottar feilmeldinger på kjøretøy i appen. På den måten holder vi maskinparken i god stand.

Bjørn Kallekleiv, Grunnarbeid Vest

Fortsatt ikke overbevist?
Sjekk disse argumentene:

Arbeidstilsynet er klar på at tilgjengelighetstid skal dokumenteres. Vi har løsningen.

Les mer

I SmartDok kan du enkelt knytte maskintimer til prosjekter. Dette gir deg full oversikt over hvor mye tid hver maskin har vært i bruk på ulike prosjekter, noe som er avgjørende for nøyaktig fakturering og prosjektstyring.

SmartDok gjør det enkelt å holde maskinparken i topp stand. Med servicelinjer får du automatiske påminnelser når det er tid for service, basert på timeantall, dato eller kilometerstand. Dette sikrer at vedlikeholdet blir utført i tide, noe som kan forlenge maskinenes levetid og redusere risikoen for kostbare driftsstans.

Verkstedordre-funksjonen lar deg effektivt håndtere feil og servicebehov. Registrer feil, bestill service og hold oversikt over reparasjonshistorikk – alt på ett sted. Dette gir deg bedre kontroll over vedlikeholdet og bidrar til å minimere nedetid

Dette gjør det lettere å finne frem til riktig maskin når du trenger det, og gir deg en bedre oversikt over hvilke maskiner som er tilgjengelige for ulike oppgaver.

I SmartDok kan du tildele maskiner til spesifikke avdelinger. Dette gir en klar oversikt over hvilke maskiner som tilhører hvilke avdelinger, noe som kan være nyttig for både planlegging og ansvarliggjøring.

I SmartDok kan du enkelt sette opp varslinger slik at utvalgte personer blir informert om hendelser knyttet til spesifikke maskiner. Dette kan være alt fra feilmeldinger og behov for verkstedordre, til påminnelser om service og sjekklister som må utføres.

Ved å tilpasse varslene per maskin sikrer du at riktig person får beskjed til rett tid. Dette effektiviserer kommunikasjonen, reduserer nedetid og sørger for at maskinene får nødvendig vedlikehold når det trengs. Du kan for eksempel velge å varsle mekanikeren når en maskin trenger service, eller prosjektlederen når en maskin har en feil som kan påvirke fremdriften.
Med denne funksjonen får du bedre kontroll over maskinparken din og kan raskt iverksette tiltak når det oppstår problemer.

I SmartDok kan du enkelt merke dine mest brukte maskiner som favoritter. Ved å klikke på stjerneikonet ved siden av maskinnavnet, vil disse maskinene alltid vises øverst i listen når du skal velge maskin. Dette sparer deg for tid og gjør det enda enklere å registrere timer, rapportere feil eller utføre andre handlinger knyttet til maskinene du bruker mest.

I SmartDok kan du registrere kjøpsdatoen for hver enkelt maskin. Dette gir deg en enkel oversikt over maskinparkens alder og kan hjelpe deg med å planlegge oppgraderinger og utskiftninger på en mer effektiv måte. Ved å holde oversikt over kjøpsdatoene kan du:

 • Identifisere maskiner som nærmer seg slutten av sin levetid: Dette gir deg mulighet til å budsjettere for nye maskiner i god tid og unngå uforutsette utgifter.
 • Vurdere om eldre maskiner bør erstattes med nyere modeller: Nyere maskiner kan ofte være mer effektive, driftssikre og ha lavere vedlikeholdskostnader.
 • Planlegge forebyggende vedlikehold: Ved å vite alderen på maskinene kan du tilpasse serviceintervallene og sørge for at maskinene får nødvendig vedlikehold til rett tid.

Ved å bruke kjøpsdatoen som et verktøy i maskinparkforvaltningen kan du sikre at du alltid har en oppdatert og effektiv maskinpark som møter dine behov.

Med SmartDok-appen på mobilen har du alltid maskinparken din i lomma! Uansett hvor du befinner deg, har du full tilgang til maskinoversikten og alle funksjonene i SmartDok. Dette betyr at du kan:

 • Registrere timer og utføre andre oppgaver direkte fra byggeplassen eller verkstedet: Du slipper å dra tilbake til kontoret for å oppdatere informasjon.
 • Raskt sjekke maskinens historikk, manualer eller annen dokumentasjon: All nødvendig informasjon er tilgjengelig med noen få tastetrykk.
 • Melde inn feil eller bestille service umiddelbart: Dette reduserer nedetid og sørger for raskere løsninger på eventuelle problemer.
 • Få varsler om servicebehov eller feilmeldinger direkte på mobilen: Du kan raskt iverksette tiltak og unngå unødvendige forsinkelser.

Med SmartDok-appen blir maskinparkstyringen enda enklere og mer effektiv, uansett hvor du er.

I SmartDoks Maskinmodul er det mange funksjoner for å lette service og vedlikehold av maskiner, men også en funksjon for å registrere drivstoff hver gang en maskin fylles. Det betyr at hver maskin får en digital drivstoffrapport der du kan se hvem, når, hva og hvor mye en maskin ble fylt på. Som igjen kan gi en komplett drivstoffrapport over alle selskapets kjøretøy.

Les mer

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av 3.750 små og store bygg- og anleggsbedrifter.