Sikre korrekt fakturagrunnlag og prosjektregnskap

Samle vareregistreringer, massetransport, timer og maskintimer i ett fakturagrunnlag

0
transportregistreringer i uka
0
transportregistreringer i uka

Oversikt og kontroll på vareforbruket

 • Enkel registrering av alle typer varer og materialer som forbrukes på prosjektet.
 • Full oversikt over prosjektforbruket.
 • Enkel lagerstyring.
 • Fleksibel varehåndtering.
 • Legg ved bilder av kvitteringer eller annen dokumentasjon for enkel revisjon og kontroll.

Effektiv håndtering av massetransport og utstyrsflytting

 • Enkel registrering av massetransport.
 • Skreddersy transportseddelen til dine spesifikke behov.
 • Ta bilde av vektlappen eller annen relevant dokumentasjon direkte i registreringen.
 • Enkel tilgang til dokumentasjon for revisjon og kontroll.
 • Digital løsning uten behov for ekstrautstyr.

Vareproduksjon
– for selskap som produserer masser

 • Registrerer dagens produksjon i appen og får en oversikt over massene som er produsert i løpet av dagen, uken, etc.
 • Ideel for de med egen masseproduksjon, som pukkverk, sandtak, grustak osv.
 • Legg til produksjonsmaskin, produksjonstid og volum samt drivstofforbruk for god kontroll

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av 3.750 små og store bygg- og anleggsbedrifter.

– Dette har ført med seg et korrekt fakturagrunnlag. Ingen timer er glemt, ingen transportlister er borte eller varer glemt fakturert!

Christer Alsén, CSP

– Varemodulen er en av mange grunner til at SmartDok er verdifull. Da snakker vi totalitet. En får stålkontroll over vareforbruket.

Inge Mardahl, Mardahl Maskin

Fortsatt ikke overbevist?
Sjekk disse argumentene:

SmartDok effektiviserer ikke bare registrering og dokumentasjon av vareforbruk og transport, men også selve faktureringsprosessen. Med sømløs integrasjon mot populære regnskapssystemer som Tripletex og PowerOffice, kan du enkelt overføre data direkte fra SmartDok, noe som sparer deg for verdifull tid og reduserer risikoen for feil.

SmartDok gir deg ikke bare kontroll over registrering og fakturering, men også innsikt. Med detaljerte og informative rapporter får du en dypere forståelse av vareforbruket, transportkostnadene og den økonomiske utviklingen i prosjektet ditt. Dette gir deg et solid grunnlag for å ta informerte beslutninger og sikre korrekt fakturering, noe som er avgjørende for lønnsomheten i prosjektet.

SmartDok gir deg full kontroll over vareflyten i prosjektet ditt med løpende oversikt over vareregistrering. Du kan enkelt se hva som er fakturert og hva som gjenstår å fakturere, noe som sikrer at ingenting går tapt i prosessen. Dette gir deg et klart og oppdatert bilde av prosjektets økonomiske status til enhver tid.

SmartDok Vareforbruk er ikke bare for forbruksvarer. Modulen er fleksibel nok til å håndtere utleie av utstyr, slik at du enkelt kan fakturere for hvert døgn en maskin er utleid. Selger du hengerlass med jord eller masser? SmartDok lar deg legge inn dette med stykkpris, slik at du får korrekt fakturagrunnlag hver gang.

SmartDok gir deg en omfattende prosjektoversikt som sikrer at ingenting faller mellom to stoler. Med detaljert innsikt i alle aspekter av prosjektet, fra vareforbruk og transport til timer og maskinbruk, har du full kontroll over faktureringsprosessen. Dette minimerer risikoen for feilfakturering og tapte inntekter, slik at du kan føle deg trygg på at du får betalt for alt arbeidet som er utført.

SmartDok er designet med brukervennlighet i fokus. Med en intuitiv app og et oversiktlig webgrensesnitt kan du enkelt registrere og administrere vareforbruk, transport og fakturering, uansett hvor du er. Du trenger ikke lenger fysiske bokser eller kompliserte systemer – alt er tilgjengelig på en plattform som er enkel å tilpasse til dine spesifikke behov.

SmartDok gir deg en umiddelbar og nøyaktig oversikt over hva som skal faktureres ut. Med sanntidsdata om vareforbruk, transportkostnader og timer kan du til enhver tid se nøyaktig hvor mye du har til gode. Dette gir deg full kontroll over faktureringsprosessen og sikrer at du får betalt for alt arbeidet som er utført, uten forsinkelser eller feil.

Du kan legge inn egne varelister med priser, internkostnad, antall på lager, kategori og enhetstype (meter, tonn, stk, timer, km, kr, m3, lass osv). Denne listen kan enkelt importeres fra Excel-fil.

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av 3.750 små og store bygg- og anleggsbedrifter.