PARTNER

PARTNER

Bli partner med SmartDok

SmartDok har fornøyde kunder, med kontroll på sine prosjekter.

Som partner av SmartDok vil du kunne tilby et system som gjør det enkelt å kjøre lønn, fakturere og følge opp prosjekter fortløpende.

Partner med SmartDok
Partner med SmartDok

Bli partner med SmartDok

SmartDok har fornøyde kunder, med kontroll på sine prosjekter.

Som partner av SmartDok vil du kunne tilby et system som gjør det enkelt å kjøre lønn, fakturere og følge opp prosjekter fortløpende.

Partner med SmartDok

Hva tilbyr vi?

Hvis du skal ut i kundemøter og ser at SmartDok kan være interessant for kunden, stiller vi gjerne med en representant fra oss, dette sikrer god gjennomføring av systemet.
Vi kan tilby: • Opplæring av systemet SmartDok Egen demokonto for testing og demonstrasjoner Kontaktperson i SmartDok for spørsmål og veiledning Kickbackavtale for oversendte leads

Hvem er partner i dag?

VITARI

Vitari er et ledende IT-rådgivingsselskap som leverer og implementerer økonomi, lønn/HR, CRM og logistikksystemer for små og mellomstore bedrifter. Vi gir våre kunder konkurransefortrinn gjennom effektive forretningsløsninger.

AZETS

Azets er et teknologidrevet kunnskapshus med røtter i Norden, som tilbyr fleksible finansielle og administrative tjenester til et bredt spekter av bedrifter. Vi tilbyr effektiv prosjektstyring rett i regnskapet.

DATAPLAN

Dataplan er en programvareleverandør. Selskapet leverer og implementerer systemene, samt gir bistand, opplæring, rådgivning og skreddersydd rapportering. Vi har løsningen!

ABACUS

Abacus er en totalleverandør av skyløsninger innen økonomi/logistikk, Lønn/HR, CRM, IT og drift. Vi sørger for at du har de beste løsningene i din bedrift, og at disse fungerer sammen. Snakk med oss først, vi hjelper deg å lykkes!

YES HMS

Selskapets tjenester er relatert til HMS, Kvalitet og Ledelse. De utvikler styringssystemer, kartleggingsverktøy og andre verktøy for å digitalisere HMSK prosessene internt i bedriften. «Vår oppgave er å spille dere gode!»

MDE SIGMA AS

Siden MDE ble etablert i 2007 har vi hjulpet mange tusen arbeidstakere og bedrifter med å finne hverandre. I dag består MDE Group av 12 selskaper som tilbyr konsulent- , bemannings- og rekrutteringstjenester, regnskapstjenester, offshorepersonell og rådgivning. 

VIEW Construct

Autorisert regnskapsførerselskap som jobber med skybaserte tjenester utelukkende for bygg og anleggsbransjen, knyttet til regnskap, lønn og økonomistyring.
De er en del av VIEW-gruppen, og det betyr at de har de beste ressursene og spesialkompetanse for bransjen til å levere automatisering og effektivisering av økonomifunksjonene.

KONTAKT OSS


Ser du som regnskapsfører at SmartDok kan passe for dine kunder,
ta kontakt med oss for en uformell prat.