PARTNER

PARTNER

Bli partner med SmartDok

SmartDok har fornøyde kunder, med kontroll på sine prosjekter.

Som partner av SmartDok vil du kunne tilby et system som gjør det enkelt å kjøre lønn, fakturere og følge opp prosjekter fortløpende.

Partner med SmartDok
Partner med SmartDok

Bli partner med SmartDok

SmartDok har fornøyde kunder, med kontroll på sine prosjekter.

Som partner av SmartDok vil du kunne tilby et system som gjør det enkelt å kjøre lønn, fakturere og følge opp prosjekter fortløpende.

Partner med SmartDok

Hva tilbyr vi?

Hvis du skal ut i kundemøter og ser at SmartDok kan være interessant for kunden, stiller vi gjerne med en representant fra oss, dette sikrer god gjennomføring av systemet.
Vi kan tilby: • Opplæring av systemet SmartDok Egen demokonto for testing og demonstrasjoner Kontaktperson i SmartDok for spørsmål og veiledning Kickbackavtale for oversendte leads

Hvem er partnere i dag?

ERP

Exsitec (tidl. Vitari)

Grunnlagt i Linköping i 2000, med mål om å hjelpe mellomstore bedrifter til å få en enklere og mer effektiv arbeidshverdag med rett systemstøtte og sømløse integrasjoner.

Abacus

Totalleverandør av skyløsninger innen økonomi/logistikk, Lønn/HR, CRM, IT og drift. De sørger for at du har de beste løsningene i din bedrift, og at disse fungerer sammen. 

View Construct

Autorisert regnskapsførerselskap som jobber med skybaserte tjenester utelukkende for bygg og anleggsbransjen, knyttet til regnskap, lønn og økonomistyring.

Zirius

ERP-løsning, økonomisystem og regnskapsprogram for små og store bedrifter som ønsker fleksibilitet, gode bransjeløsninger og økt lønnsomhet.

Tripletex

Siden 2002 har tusenvis av små og store selskaper fått en enklere hverdag med Tripletex. Med kjærlighet for kunden, kultur og konfetti har de laget et av Norges mest populære økonomisystemer.

Cloud Connection

Består av flere erfarne selskaper som har gått sammen for å bli din totale samarbeidspartner innen ERP, HRM og CRM i Norge og Sverige. Over 150 ansatte går på jobb hver dag for å bidra til at kundene skal være de mest fornøyde i bransjen.

Axaz

Axaz skal bidra til at virksomheter får økt konkurransekraft gjennom datadrevet forretningsutvikling og innovasjon.

Xledger

100 % skybasert ERP. Et skybasert økonomisystem er avgjørende for å styrke og optimalisere din bedrift og gjør det langt enklere å få innsikt og oversikt – og ta kontroll over økonomien.

iizy

iizy har inngått et samarbeid med SmartDok som vår foretrukne integrasjonsleverandør.

Power Office

Bygger fremtidens løsninger for regnskap. Fra deres kontorer i Bodø jobber de med å lage verdens beste økonomitjenester. Tjenester som får både folk og selskaper til å gå i pluss.

Tellit Solutions

En uavhengig leverandør av forretningssystemer og spesialiserer seg på å levere bransjeløsningen Tellit Business Central som integrerer seg mot «best of breed» systemer som er forretningskritiske for entreprenør-, bygg og anlegg- og kraftbransjen.

Driv HMS

Pålitelig og godkjent bedriftshelsetjeneste med ekspertise innen rådgivning og lovpålagt dokumentasjon. Tilbyr kunder tilknyttet SmartDok profesjonell HMS-veiledning og tilpasser systemet til virksomheten, slik at du kan optimalisere bruken av SmartDok.

Regnskap

Økonomibistand

Er en del av Cloud Connection og har mange kunder med integrasjonene Visma og SmartDok.

Accountor

Har over 70 kontorer rundt om i landet, og hjelper deg der du er med alt fra regnskap, lønn, rådgivning, rekruttering, HR-tjenester og inkasso. 

BDO

Autorisert regnskapsførerselskap og internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv.

FRIER Accounting

Dedikerte regnskapsførere og økonomirådgivere med solid fagkunnskap og bred bransjeerfaring. Vi jobber med kunder over hele Østlandsområdet, store som små, i en rekke ulike bransjer.

Azets

Akkurat den kompetansen du trenger innen outsourcing av forretningsprosesser. Få trygg Outsourcing av regnskap og lønn med Azets.

ØkoRåd Gruppen

Byråkjede som utøver regnskapstjenester og økonomisk rådgivning med stor grad av yrkesstolthet og entusiasme. Nesten 100 spreke medarbeidere spredt utover 11 kontorer fra Helgeland til sør i Troms og Finnmark.

R8 Consulting AS

Tjenester innenfor regnskap og økonomisk rådgivning. Regnskap. De skreddersyr løsninger slik at det passer for deg og din virksomhet.

Sparebank 1 Regnskapshuset

Her får du hjelp med regnskap og lønn, rådgivning, HR-tjenester og IT-løsninger. Sammen finner vi de beste løsningene for at du skal lykkes. 

MDE Sigma

Bistår med regnskap, lønnstjenester, systemer, rådgivning og bærekraftsrapportering. Deres kunder får rabatterte priser på forsikringer, offshore-sertifikater og helseattester.

Symetra

Lokalt og i skyen. Skreddersydde IT løsninger. Symetra er en IT-leverandør med høy kompetanse og lang erfaring. Dette har gitt dem en god breddekunnskap som kundene får glede av.

Andre

MEF

Bransje- og arbeidsgiver-organisasjon. De representerer Norges viktigste fastlandsnæring – anleggsbransjen.

Autogear

Komplett løsning for oversikt og rapportering av biler, verktøy og utstyr. Kjørebok, Verktøysporing (Tag) og Utstyrskontroll (Asset) – gir deg full kontroll og oversikt over selskapets verdigjenstander.

INVO

Automatiserer rutiner og strukturerer all informasjon gjennom én brukervennlig arbeidsflate. De er en Microsoft ISV Gold Partner og leverer komplette standardløsninger for Microsoft 365.

Gemini ProAdm

Kalkyle- og prosjektoppfølgings-verktøyet Gemini ProAdm støtter deg hele veien fra anbudskonkurransen til sluttfakturaen. Verktøyet gjør det enklere å ha kontroll på kostnader, inntekter og fremdrift i prosjektet ditt.

FERE AS

Med lang erfaring og spisskompetanse på bygg- og anleggskontrakter, bidrar de med trygghet og mer verdi. Deres kunder er både private bedrifter og foreninger, offentlige etater og privatpersoner.

Lars Erik Kavli

Kompetanse i prosjektledelse, driftsledelse, endringsprosesser, forvaltningsarbeid, digitalisering, planer og dokumentasjon med mer. Har erfaring med drift, vedlikehold og forvaltning innen samferdsel, med rolle som eier, kunde og leverandør både privat og offentlig.

RÅ Kompetanse AS

RÅ! skal bidra til en seriøs bygg-og anleggsbransje ved å lede HMS/KS/HR-arbeidet i SMB-segmentet.

Salutis HMS AS

Salutis leverer godkjente bedriftshelsetjenester, psykologtjenester og bedriftsrådgivning for bedrifter over hele landet.

ØNSKER DU Å BLI PARTNER MED OSS?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg


Ser du som regnskapsfører at SmartDok kan passe for dine kunder,
ta kontakt med oss for en uformell prat.