SmartDok salgsavdeling Norge

SmartDok sin salgsavdeling i Norge er en finfin gjeng med mye kunnskap om bransjen og produktet.

I helga treffer du SmartDok under Loendagene!

Vår salgsavdeling er en fantastisk gjeng anført av salgssjef Per Tore Hansen. Til helgen treffer du salgssjefen selv under Loendagene. 

Til helga kommer opp mot 3 000 besøkende til det tradisjonsrike arrangementet som MEF Region Midt og Vest arrangerer.

– Vi regner med opp mot 3000 besøkende i løpet av helga. Lørdag 29. september er dagen med mest besøk, forteller regionsjefene Paul Olaf Baraas og Øyvind Bergset.

For familien og ansatte

Loendagane er et arrangement der medlemsbedriftene deltar med sine familier og ansatte. Det er påmeldt 58 leverandører til utstillinga inne og ute på årets Loendager. Disse representerer det meste som anleggsbransjen trenger av programvare, utsyr, maskiner, biler med mer.

Lørdag 29.september er det fagseminar under Loendagene. Der skal avdelingsdirektør i Statens vegvesen Vegdirektoratet Bettina Sandvin og MEFs administrerende direktør Julie M. Brodtkorb holde innlegg.

– Vi avslutter fagseminaret med humorforedraget «Ein villstyring i fri dressur» med Roy Aron, forteller Bergset og Baraas.

Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) sine avdelinger i Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal står som arrangør for de årlige Loendagene.

Årets Loendager er det 39. arrangementet i rekka. Loendagene er et arrangement for MEF-medlemmer i region vest (Nord Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane) og region midt (Nord og Sør-Trøndelag og Møre og Romsdal).

Les mer på MEF sine hjemmesider.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere