Messe

SmartDok stiller på stand med våre beste menn og kvinner!

To store messebegivenheter
i midten av juni

Anleggsmessa MEFA 2023 arrangeres ved E.C Dahls bryggerier på Nyhavna i Trondheim 16.–18. juni og Anleggsmessa Sør gjennomføres ved Sørlandets Travpark i Kristiansand 16.–17. juni. Sees vi der?

Anleggsmessa Sør

Anleggsmessa Sør arrangeres i samarbeid med MEF hvert tredje år. Årets messe går av stabelen 16.–17. juni 2023. Anleggsmessa Sør er noe bransjen selv har vært initiativtaker til for å få til i Kristiansand. Det blir kun stander som er relevant for bransjen og motorinteresserte. Utstillingene byr på traktorer, dumpere, gravemaskiner, biler og alt av utstyr som supplerer disse bransjene. ​

Dette blir den fjerde gangen messen arrangeres ved Sørlandets Travpark. Du finner SmartDok på stand nr 67.

Du får også anledning til å oppleve bandet Rotlaus ved anleggsmessa i Kristiansand lørdag 17. juni.

MEFA Trondheim

MEFA Trondheim er en anleggsmesse for hele familien midt i Trondheim. 

MEFA har vært arrangert fast 3. hvert år siden 1996 i Trondheim med unntak fra coronaåret 2020. Messen dekker besøkende fra anleggsbransjen i Midt-Norge, og sist var det ca 10.800 besøkende, og det forventes minst det samme antallet denne gang.
Hele utstillingsområdet er utsolgt med ca 12.000 kvm med utstilling i tillegg til servering av mat og drikke. OKAB har også konkurranse for barn. Denne gangen er messen nært sentrum, på Dahls Arena, tidligere har den vært både på Leangen travbane og i Granåsen skiarena.

SmartDok sender sine beste folk og kan finnes ved stand nr O2. 

Det er gratis inngang på begge messene. Vi sees på stand!

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere