Priser og utmerkelser

SmartDok har vunnet en rekke priser opp gjennom årene, og vi er veldig stolte av at vi har blitt lagt merke til både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Her er en oversikt over noen av de hedersbevisene SmartDok har mottatt:

SmartDok

Vekst i Nord. I 2012 vant SmartDok Vekst i Nord-prisen, blant annet for selskapets store potensiale for vekst. Prisen var en viktig anerkjennelse den gang, og pengepremien på 250.000,- kom godt med for å legge til rette for veksten vi har hatt siden den gang.

Gasellebedrift hvert år fra 2012-2022. Årets Gaselle-bedrift kåres hvert år av Dagens Næringsliv, og fremhever bedrifter som blant annet oppnår solid vekst med en positiv bunnlinje.

European Business Awards. I 2015 vant SmartDok en spesiell pris. Vi ble nemlig kåret til ”Entrepreneur of the Year Award” i Norge av det anerkjente European Business Awards. SmartDoks innovative og nyskapende løsninger gjorde utslaget for at vi vant den norske delen, og vi kom også langt i den europeiske konkurransen.

Altaprisen 2021

Hvorfor SmartDok?

SmartDok er den mest brukte løsningen i bygg- og anleggsbransjen, og det er ikke uten grunn. Løsningen består av 10 moduler som gir deg oversikt og enkel kontroll over timer på mann og maskin, vareforbruk, service og vedlikehold av maskiner, verktøyoversikt, dokumentasjon i form av bilder og sjekklister, logging av sprengstoffuttak, brøytelister med mer.

Systemet er webbasert og det finnes egne Apper for iPhone og Android som gjør at du kan bruke løsningen også fra mobil. Dette gjør at du slipper å tenke på oppdatering, backup av data og alle andre problemer som du måtte ha med å installere og drifte løsningen i egen serverpark. Det eneste du trenger for å bruke løsningen er en PC med nettleser og internettilgang, enkelt og greit!

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av 3.800 små og store bygg- og anleggsbedrifter.