Sila Bozkurt er prosjektingeniør hos HAB, med hovedfokus på helse, miljø og sikkerhet (HMS). For henne er det aller viktigste at alle kommer trygt hjem etter en dag på jobb.

– Det aller viktigste er jo at alle skal komme hjem like hel. At alle har det bra her. Opprettholde et godt arbeidsmiljø, understreker Sila.

Et godt arbeidsmiljø – nøkkelen til trivsel

For Sila handler det ikke bare om sikkerhet – det skal også være morsomt og givende å gå på jobb. Å skape et godt arbeidsmiljø, både ute på anleggene og på kontoret, er en prioritet for henne og resten av teamet.

– Det skal være gøy å være på jobb. Det er det vi setter sterkt fokus på, både inne og ute, sier hun.

SmartDok som et verktøy for sikkerhet

I sitt daglige arbeid bruker Sila SmartDok for å oppdatere informasjon til de ansatte og registrere hendelser som skjer ute på anleggsplassene. For henne er SmartDok et nyttig verktøy for å sikre at alle er informert og at sikkerheten opprettholdes.

– Relatert til mitt arbeid så bruker jeg SmartDok for å oppdatere informasjon til ansatte som ligger der. I tillegg bruker vi SmartDok til å registrere hendelser som skjer ute. Jeg trives bra med det, jeg synes det er gøy og moro, forteller hun.

Selv om Sila trives med HMS og prosjektarbeid, er det hennes kjærlighet for matematikk som førte henne til bygg- og anleggsbransjen.

– Jeg er jo veldig glad i det matematiske egentlig, som kanskje er grunnen til at jeg endte opp med bygg og anlegg, sier hun med et smil.

Sila Bozkurt er et levende eksempel på hvordan HMS kan kombineres med et engasjement for trivsel og trygghet – og hvordan teknologi som SmartDok kan gjøre en krevende jobb litt enklere.

Historien som aldri slutter å skrives
Se videoen – Historien om et land
Bjørnar Bollestad er prosjektleder for B&G Tunnel
Bjørnar Bollestad: Prosjektleder for tunnelarbeidet på E18 Langangen – Rugtvedt
Fredrik Aarseth Røli: En lidenskap for tunneldriving – meter for meter
Fredrik Aarseth Røli: En lidenskap for tunneldriving – meter for meter
Nikolai Kristiansen er maskinfører i HAB
Nikolai Kristiansen: Fra guttedrøm til virkelighet som maskinfører
Ruben Ekre: Actionfylt hverdag som formann i grunnarbeid
Ruben Ekre: Actionfylt hverdag som formann i grunnarbeid
Jony Moen jobber i byggeledelsen hos Nye Veier, og akkurat nå er han midt i et av Norges største infrastrukturprosjekter – ny firefeltsvei fra Langangen til Rugtvedt i Porsgrunn, Telemark
Jony Moen: Byggeledelse i et av Norges største tunnelprosjekter

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere