Fredrik Aarseth Røli er tunnelformann i B&G Tunnel, og han er dypt engasjert i prosjektet Langangen – Rugtvedt, hvor han jobber sammen med teamet sitt for å bygge en av Norges mest omfattende tunneler. Hans rolle handler om å koordinere mannskapet som jobber nede i tunnelen og sørge for at alt er godt dokumentert og fakturert.

– Min rolle er å prøve å styre mannskapet ned i tunnelen. Ja, de styrer jo seg selv, men å rapportere det de gjør opp mot at vi får fakturert og dokumentert og sånne ting, forklarer Fredrik.

Actionfylt jobb for rastløse sjeler

Fredrik trives godt med arbeidsmiljøet i tunnelen, som han beskriver som en plass for de med litt ekstra energi og driv. Det er et sted hvor både tempo og samarbeid er viktig for å lykkes.

– Vi er jo alle sammen litt ADHD-sjeler som er her nede. De vil drive og få til meter med tunnel og gjøre en bra jobb, sier han med et smil.

For Fredrik er det viktig at laget hans har den samme lidenskapen for å få jobben gjort – meter for meter – samtidig som de opprettholder høy standard og sikkerhet.

Elleve år i tunneler – og flere skal det bli

Fredrik har vært i tunnelbransjen siden 2013, og med elleve års erfaring bak seg, har han vært med på en rekke prosjekter. For ham er det ikke bare en jobb, men en livsstil han ser for seg å fortsette med i mange år framover.

– Jeg har jobbet i tunnelbransjen siden 2013, så det er jo elleve år nå. Så jeg har vært med på en del prosjekter. Så lenge helsa holder og ting går bra, så har jeg ø lyst å drive med det resten av livet, sier Fredrik bestemt.

Med sin erfaring og sitt engasjement for tunneldriving, er Fredrik Aarseth Røli en viktig brikke i utviklingen av Norges infrastruktur, der han og teamet hans jobber iherdig for å bygge veien videre, meter for meter.

Se historien om et land, og bli kjent med noen som bygger landet

Historien som aldri slutter å skrives
Se videoen – Historien om et land
Bjørnar Bollestad er prosjektleder for B&G Tunnel
Bjørnar Bollestad: Prosjektleder for tunnelarbeidet på E18 Langangen – Rugtvedt
Sila Bozkurt er prosjektingeniør hos HAB
Sila Bozkurt: En trygg og trivelig arbeidsplass med fokus på HMS
Nikolai Kristiansen er maskinfører i HAB
Nikolai Kristiansen: Fra guttedrøm til virkelighet som maskinfører
Ruben Ekre: Actionfylt hverdag som formann i grunnarbeid
Ruben Ekre: Actionfylt hverdag som formann i grunnarbeid
Jony Moen jobber i byggeledelsen hos Nye Veier, og akkurat nå er han midt i et av Norges største infrastrukturprosjekter – ny firefeltsvei fra Langangen til Rugtvedt i Porsgrunn, Telemark
Jony Moen: Byggeledelse i et av Norges største tunnelprosjekter

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere