Karianne, Terje og Monika som nye SmartDok-ansatte

Karianne Wold Melo, Terje Bech Hansen og Monika Bakkehaug er allerede godt i gang på hver sin kant av SmartDok.

Tre nyansatte med tre vidt
forskjellige jobber

Vi ønsker velkommen til tre nyansatte i SmartDok, fra henholdsvis avdelingene Support & Customer Success, Salg og Utvikling (UX).

Karianne Wold Melo, Terje Bech Hansen og Monika Bakkehaug er våre ferskeste medarbeidere. Karianne er godt i gang som Support Consultant, Terje har trådd inn i rekkene på Oslokontoret som Account Manager og Monika er nyutdannet UX-designer på utviklingsavdelingen vår. 

Vi måtte selvsagt bli litt bedre kjent med hvem de er!

Karianne Wold Melo
Karianne Wold Melo

Support-Karianne

– Liker å tilegne meg nye kunnskaper om SmartDok hver dag, slik at kundene får en enklere hverdag.

Karianne Wold Melo

Support-Karianne

– Liker å tilegne meg nye kunnskaper om SmartDok hver dag, slik at kundene får en enklere hverdag.

Karianne Wold Melo, Support Consultant

Kan du fortelle litt om bakgrunnen din, Karianne?

Jeg er oppvokst i Alta, men som de fleste altaværingene er jeg født i Hammerfest. Bor på den beste vestkanten i Alta, sammen med mannen min. Har to nesten voksne barn, men bare en som enda bor hjemme.

Karianne liker friluftliv, og da spesielt vinterstid. Scooterturer, teltturer og isfiske står høyt oppe på prioriteringslisten. 

– Trening og tid sammen med familien er også noe jeg setter stor pris på. Har jobbet i scooter- og bilbransjen før jeg kom hit, der kundebehandling sto i fokus. Har også vært en tur innom reiselivsbransjen midt under pandemien, forteller hun.

Godt førsteinntrykk

– SmartDok er en veldreven arbeidsplass med mange trivelige folk! Jeg har blitt tatt godt imot av alle. Kunnskapen på huset er høy. Det er bestandig rom for deling av kunnskap på tvers av avdelingene. 

Karianne er enda i opplæringsfasen av systemet, men tar nye steg ned i materien av funksjoner  hver dag.

– Jeg liker å hjelpe kundene med de utfordringene de møter i bruken av SmartDok. Liker å tilegne meg nye kunnskaper om SmartDok hver dag, slik at kundene får en enklere hverdag.

Har du noen framtidsdrømmer/-planer?

– Framtidsdrømmer ja, akkurat nå er det å få kjenne på mestringsfølelsen i forbindelse med jobben slik at arbeidshverdagen blir enkel for meg. Sånn utenfor jobben er drømmen å få reise mer og oppleve nye ting sammen med mine nærmeste.

Selger-Terje

– Å kunne vise dem hvor fantastisk produktet vårt er, gir meg stor glede!

Selger-Terje

– Å kunne vise dem hvor fantastisk produktet vårt er, gir meg stor glede!

Terje Beck Hansen, Account Manager

Terje har de siste åtte årene jobbet dedikert i forskjellige salgsstillinger rundt om i Oslo.

Salg har alltid vært min lidenskap, der mye har vært over telefon og e-post, så jeg gleder meg til mere dialog hvor jeg får møte og se hvordan kunden har det.

Hva er førsteinntrykket med å jobbe i SmartDok?

– Da jeg først begynte å jobbe i SmartDok, var jeg veldig spent og gikk med en følelse som «når skal ulempen vise seg?», for alt virket for bra. Men jeg har raskt oppdaget at det er sånn det bare er her. Alle her er utrolig imøtekommende, hyggelige og engasjerte. Dette setter jeg stor pris på, da det motiverer meg til å strekke meg enda lengre og bli enda bedre.

Fordeler med å være Account Manager

Terje synes det beste med å være Account Manager er muligheten til å skape «aha»-opplevelser for kundene.

Å kunne vise dem hvor fantastisk produktet vårt er, gir meg stor glede. Jeg elsker å se kundene bli entusiastiske og fornøyde. Det gir meg også stor tilfredsstillelse å være en nøkkelfaktor som skaper positive resultater både for selskapet og kunden.

Noen framtidsdrømmer/-planer?

– Tjah, selge litt hvertfall. Neida, joda. På lang sikt har jeg flere drømmer og planer. Jeg ønsker å utvide mitt nettverk, både innenfor jobben og privat. Jeg har et sterkt ønske om å kontinuerlig forbedre meg profesjonelt og bidra maksimalt til selskapets suksess. På fritiden har jeg også drømmer, som for eksempel å fullføre en maraton. Men jeg må nok starte med halvmaraton først, hehe.

Monika Bakkehaug, UX-Designer
Monika Bakkehaug, UX-Designer

UX-Monika

– Fordelen med å være UX-Designer er å vite at jobben jeg gjør bidrar til en enklere hverdag for andre. Det gjør jobben veldig givende.

Monika Bakkehaug, UX-Designer

UX-Monika

– Fordelen med å være UX-Designer er å vite at jobben jeg gjør bidrar til en enklere hverdag for andre. Det gjør jobben veldig givende.

Monika Bakkehaug, UX-Designer

Monika har en bachelor i teknologidesign og ledelse fra NTNU, og UX-Design utdannelse fra Noroff. Hun har tidligere jobbet som lab-assistent både under og etter studiet ved NTNU. Her jobbet hun med å designe, lage tekniske 3D-tegninger, og 3D-printe prototyper for NTNU eller kunder av NTNU. Hun holdt også kurs for skoler og studenter i 3D-printing. 

Under UX-Design studiet var Monika UX-Design intern hos Daytwo, hvor hun jobbet med ulike prosjekter. Etter endt studie jobbet hun for Startup Campus og som freelance UX-Designer. 

Hva er førsteinntrykket med å jobbe i SmartDok? 

En uke etter jeg skrev under kontrakt satte jeg meg på flyet til Alta for å starte mitt nye eventyr hos SmartDok. Her ble jeg tatt godt imot av blide og hyggelige kollegaer. Jeg ble positivt overrasket over hvor godt jeg ble tatt imot til tross for en rask start. Her hadde jeg kontor, PC og alt annet jeg måtte trenge for å komme meg inn i arbeidet. Uken gikk fort, og plutselig satt jeg på flyet ned til Oslo igjen.

– Mandag morgen reiste jeg til Lysaker for å se kontoret hvor jeg skal tilbringe mye av min tid fremover. Også her ble jeg møtt av blide og hyggelige kollegaer. SmartDok består av et godt arbeidsmiljø, som ny blir en fort tatt inn i varmen og føler seg en del av gjengen. 

– Praten med kollegaer går lett og det føles som jeg har jobbet her mye lengre enn kun noen uker. 

Jeg føler meg inkludert både sosialt og faglig. Teamet jeg jobber med er dyktige og virker interessert i mine tanker om hvordan vi kan forbedre SmartDok. Jeg ser frem til reisen videre og bli enda mer kjent med SmartDok og de som jobber her. 

– Fordelen med å være UX-Designer er å vite at jobben jeg gjør bidrar til en enklere hverdag for andre. Det gjør jobben veldig givende. Jeg liker også hvor variert arbeidsoppgavene til en UX Designer er, ingen uke er helt lik. 

Framtidsplaner

– Mine framtidsplaner er å utvikle mine ferdigheter enda mer, og lære om nye verktøy og metoder. Det er utrolig spennende å følge med på utviklingen av AI. Jeg har også lyst til å lære mer om programmering slik at jeg enda bedre kan forstå mine kollegaer, og se løsninger jeg kanskje ikke ser med den kunnskapen jeg har i dag.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere