Med vår nye integrasjon til PowerOffice Go vil du raskt og enkelt få oversikt over løpende kostnader og effektivt kunne fakturere dine prosjekter.

integrasjon SmartDok PowerOffice

Nå vil jobben bli enda lettere for deg som jobber daglig med PowerOffice og SmartDok.

Bruker du i dag PowerOffice Go som regnskapsprogram og SmartDok til datainnsamling og dokumentasjon? Da kan du begynne å glede deg over en enda enklere hverdag.

Med den nye integrasjon vil det være mulig å fortløpende følge kostnader, lønnskjøring og ikke minst kan en fakturere prosjekter raskt og enkelt.

PowerOffice Go har blitt et viktig verktøy for mange bedrifter i bygge- og anleggsnæringen. Løsningen fremstår som et moderne regnskapssystem som er enkelt å bruke.

Anders Josefsson

Integrasjonsansvarlig i SmartDok, Anders Josefsson gleder seg over at kundene nå kan jobbe enda mer effektivt.

Vi skal nå gjøre det enda enklere. For å virkelig gladgjøre våre kjære regnskapsmedarbeidere rundt om i landet har SmartDok nå utviklet sammen med PowerOffice en helt ny integrasjon, som gjør dataen enda mer sømløs mellom de to systemene, og dermed også mer effektivt.

– Med vår nye integrasjon til PowerOffice vil du raskt og enkelt kunne overføre timer, maskintimer og vareforbruk fra SmartDok til PowerOffice. Dette gjør at du kan få en nøyaktig oversikt over løpende kostnader på dine prosjekter. Daglig om du vil, sier integrasjonsansvarlig hos SmartDok, Anders Josefsson.

Her får du over lønnsgrunnlaget basert på timeføringen i SmartDok.

– Det vil også være mulig å overføre fakturagrunnlaget fra SmartDok til Poweroffice for rask og effektiv fakturering, sier han videre.

Integrasjonen henter også prosjekter og aktiviteter fra Poweroffice slik at du slipper å opprette disse i to systemer.

Utviklet sammen med PowerOffice

Vårt utviklingsteam har jobbet tett med PowerOffice for å lage den best mulige integrasjonen. Frode Spein er en av utviklerne som hatt ansvaret med å programmere løsningen og han kan fortelle følgende om hvorfor kundene av SmartDok og PowerOffice kan forvente en enklere hverdag.

– Integrasjonen er utviklet i god dialog med PowerOffice. Vi har jobbet oss fram til en løsning som gir sluttbrukeren en god integrasjon mellom SmartDok og PowerOffice, forteller Frode.

– Løsningen gir både lønnsgrunnlaget for brukerne og muligheten for en bedre kontroll over prosjektkostnadene. Jeg synes også det er viktig å trekke frem at PowerOffice har et solid API, som gjør jobben enklere for oss når vi skal integrere oss mot dem.

Frode Spein utvikler Smartdok

Utvikler Frode Spein skryter av PowerOffice og deres API, som gjør det lettere for SmartDok og integrere seg mot.

Hva synkroniseres?

For å lage en optimal integrasjon har vi jobbet tett med regnskapsførere og administratorer ute hos våre kunder, og selvfølgelig PowerOffice. Dette skal nå komme kundene til gode, og hvordan dataene som synkroniseres.

Dette synkroniseres i den nye integrasjonen:

Fra PowerOffice til SmartDok

  • Prosjekter
  • Underprosjekter
  • Aktiviteter

Fra SmartDok til PowerOffice

  • Timer
  • Maskintimer
  • Vareforbruk
  • Fakturagrunnlag

For mer informasjon angående integrasjonen tar du kontakt med oss via kontaktskjemaet under. Her finne du en link til våre andre integrasjoner. 

Jeg ønsker mer informasjon om SmartDok sin nye integrasjon mot PowerOffice Go

Relatert innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Relatert innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av over 2500 små og store bygg- og anleggsbedrifter.

Be om demo