Overskudd, lite skader og kontroll på HMS!

Oleif Simensen selv, her ved en av sine mange lastebiler. 

Foregangsfigur for digitale løsninger – Oleif Simensen Transport AS kåret til «beste transportør» av NLF

Lørdag 18. juni ble Oleif Simensen Transport AS tildelt Transportørprisen av Norges Lastebileierforbund (NLF). Selskapet vant på bakgrunn av blant annet god fokus på HMS og god økonomi. Prisen ble delt ut på landsmøtet i Alta.

– En må kunne vise til et godt omdømme, ha HMS biten i orden, samt vise til lite skader og i tillegg drive med overskudd, sier gründer Oleif Simensen.

Simensen ønsker å trekke frem sine sjåfører.

– Vi har svært gode sjåfører, noe vi er kjempestolte av. Det er godt teamarbeid og gode sjåfører som i hovedsak gir oss denne prisen, sier Simensen.

Bruker digitalt hjelpemiddel

I tillegg til gode sjåfører har også Oleif Simensen vært tidlig ute med å ta i bruk digital timeføring (elektronisk timeregistrering) og digital maskinoversikt. Allerede i 2007 tok selskapet i bruk SmartDok.

– Vi har brukt SmartDok i mange år. Det har gjort timeregistreringen mye enklere, sier Oleif.

Med et digitalt system som ikke bare er timeregistrering via mobil, men også et verktøy for å få full oversikt over egen maskinpark har Oleif Simensen Transport AS vært en foregangsfigur innen å ta i bruk ny teknologi.

– Det har gitt oss en mulighet til å følge opp sjåførene veldig godt. Vi har den hele og fulle oversikten, samt at det gir oss kontroll over vedlikeholdet på maskinene. sier han.

Stolt av å være på lag

Salgsleder i SmartDok Per Tore Hansen er stolt av å ha Oleif Simensen som kunde.

Oleif Simensen Transport har vært med helt fra starten av og har vært med på å forme SmartDok til det komplette systemet det er i dag for bransjen. Vi er kjempestolte av å ha Oleif som kunde, og gratulerer han med prisen som «årets transportør», sier Hansen.

For mere informasjon om NLF sitt landsmøte og bransjen besøk NLF sine hjemmesider.

Her kan du lese mer om Oleif Simensen Transport AS

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere