Vår byggekortleser brukes i dag på over 1300 byggeprosjekter i Norge. Bestill din boks i dag!

I mai 2017 lanserte vi vår egen byggekortleser for elektroniske mannskapslister. 

Våre kunder har siden mai 2017 scannet seg ut og inn på byggeprosjekter hele 250.000 ganger ved hjelp av vår robuste byggekortleser. Regboksen har stått ute i minus 30 kuldegrader, i pøsregn og kuling, og i steikende sol på diverse anleggsprosjekter over hele landet. Nå har du sjansen til å sikre deg denne lille «røveren» til sterkt rabattert pris.

– Vi bruker den nye robuste byggekortleseren til SmartDok. Den er veldig enkel i bruk, lett å montere og ikke minst fleksibel med mulighet for å bruke mobiltelefon for å registrere mannskapslister. Anbefalt, sier Hans Kristian Solvold hos Harald Nilsen AS.

Byggekortleseren vår er enkel å montere og enkel å bruke
«Swipe» ditt HMS-kort foran leseren og du er kjapt og enkelt registrert på korrekt prosjekt. Når du er ferdig for dagen «swiper» du kortet på nytt og du registrerer deg ut av byggeplassen. Leseren kan du montere på vegg. Den trenger ikke tilgang til trådløst nettverk for å fungere. Inne i leseren er det et SIM-kort som kommuniserer via mobilnettverket.

Park & Anlegg AS bruker byggekortleseren til deres samfunnsprosjekt i Fredrikstad.

– Vi bruker byggekortleser fra SmartDok. Den gir oss til enhver tid god oversikt over hvem som er inne på anleggsplassen. Det skaper trygghet i prosjektet. Samtidig er systemet enkelt å montere og installere, samt lett å bruke, sier HMS/KS-leder Espen Aaarum.

For Park & Anlegg er det viktig at de tar i bruk systemet som tilfredsstiller alle lovkrav.

– Det tilfredsstiller alle lovkrav, samt at en automatisering gjør at vi slipper å binde opp ressurser til administrering, legger han til.

Les mer om gigantprosjektet til Park & Anlegg.

SmartDok byggekortleser hos Park & Anlegg

Prosjektingeniør Alexander Halle i Park & Anlegg scanner seg inn på arbeidsplassen med byggekortleser fra SmartDok.

Brukes på flere prosjekt
Byggekortleseren til SmartDok kan flyttes fra prosjekt til prosjekt. Det er enkelt å endre hvilket prosjekt boksen skal registrere mannskapslister på. Selv med bare en byggekortleser kan løsningen i kombinasjon med mobil-App brukes på flere prosjekter.

Bruk mobiltelefonen til å registrere
På noen byggeplasser kan det være vanskelig å registrere elektroniske mannskapslister via en eller flere byggekortlesere. Er dere kunde av SmartDok kan dere også benytte dere av mobiltelefon for å registrere ut eller inn på anleggsplassen.

UE-App for underentreprenør
Er deres bedrift underentreprenør i et prosjekt eller er du en gjest, så har SmartDok nå en egen UE-App slik at en kan registrere seg inn på byggeområdet via denne Appen.

Vår byggekortleser kan brukes på mange prosjekter. Den kan enkelt flyttes fra et byggeprosjekt til et annet

Vår byggekortleser er laget for nordiske forhold. Robust, vanntett og tåler kulde. Den er også superenkel å montere og bruke.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere