Har du tatt i bruk Dokumentsenteret i SmartDok?

Dersom din bedrift bruker SmartDok i dag, så har du tilgang til Dokumentsenteret som forenkler deling av dokumentasjon i bedriften.

Ove i Astor Masjin fortrekker å ha alle dokumenter og plantegninger i frontruta på sin Toyota Hiace. Mye tyder på at han kunne hatt en enklere hverdag om han også kunne hatt disse tilgjengelig i SmartDok.

Dersom du i dag har SmartDok, så kan du nettopp det!

Via vårt Dokumentsenter, så kan du nemlig laste opp tegninger, dokumentasjon, maskindokumentasjon og mer, som enkelt kan deles i bedriften.

Hva er dokumentsenteret i SmartDok?

Dokumentsenteret lar deg laste opp, organisere og dele filer internt i ditt firma. Det er ingen begrensninger på hvilke typer filer som kan lastes opp til dokumentarkivet. Man kan organisere filene i mapper og bestemme hvem i firmaet som skal ha tilgang. Ditt smarte prosjekt-hotell!

Prosjekt-hotell
Et dokumentarkiv vil gjøre det mye enklere å lagre og dele dokumenter innenfor prosjektene. Det være seg plantegninger, prosedyrer, bilder eller andre viktige dokumenter knyttet til prosjektet. Disse dokumentene kan lastes opp, deles og aksesseres via app eller via datamaskin.

Maskiner
Har du mange maskiner i bedriften? Er det ønskelig å ha alle driftsmanualer, sertifikater og lisenser tilknyttet hver maskin samlet på en plass? Dokumentsenteret gjør det mulig for deg å koble disse dokumentene til maskinene i bedriften, slik at alle som bruker maskinen har kjapp tilgang til dokumentene.

Kom i gang med med dokumenthåndtering i SmartDok i dag! Ta kontakt med oss her!

Kan fort bli litt kaotisk med denne løsningen…

På hvilken måte vil det hjelpe deg i arbeidshverdagen?

  • Et dokumentsenter eller dokumentarkiv vil gjøre det mye enklere å lagre og dele dokumenter innenfor prosjektene. Det være seg plantegninger, prosedyrer, bilder eller andre viktige dokumenter knyttet til prosjektet, også kalt prosjekt-hotell. Disse dokumentene kan lastes opp, deles og aksesseres via app eller via datamaskin.
  • Dokumentsenter lar deg laste opp, organisere og dele filer internt i ditt firma. Det er ingen begrensninger på hvilke typer filer som kan lastes opp til dokumentsenteret. Man kan organisere filene i mapper og bestemme hvem i firmaet som skal ha tilgang.
  • Har du mange maskiner i bedriften er det kanskje ønskelig å ha alle driftsmanualer, sertifikater, lisenser lignende tilknyttet hver maskin samlet på en plass? Dokumentsenteret gjør det mulig for deg å koble disse dokumentene til maskinene i bedriften, slik at alle som bruker maskinen har kjapp tilgang til dokumentene.

Kom i gang med med dokumenthåndtering i SmartDok i dag! Ta kontakt med oss her!

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere