Med SmartDok kan du registrere mannskapslister ved bruk av vår robuste byggekortleser, SmartDok-app eller en egen UE-app

Vi SmartDok har alltid brukeren i fokus. Vi leter hele tiden etter måter vi kan gjøre arbeidshverdagen din enda enklere. Vi gjorde det med timeregistrering og sjekklister, nå har vi gjort det med elektroniske mannskapslister også.

Vår SmartDok-app har siden 2007 vært med å sette dagsorden hvordan en blant annet kan dokumentere timelister, sjekklister, skjema og HMS via mobiltelefonen. Når det nye lovkravet om elektroniske mannskapslister på byggeplasser ble innført i sommer, var målet å utvikle den mest fleksible løsningen for bygge- og anleggsbransjen.

3 måter å føre mannskapslister

Med SmartDok sin løsning har du tre måter du kan registrere deg inn og ut av et bygge- og anleggsprosjekt.

  1. Via vår robuste byggekortleser, som er laget for å tåle nordiske værforhold. «Swipe» ditt HMS-kort foran leseren og du er kjapt og enkelt registrert på korrekt prosjekt. Når du er ferdig for dagen «swiper» du kortet på nytt og du registrerer deg ut av byggeplassen. Leseren kan du montere på vegg. Den trenger ikke tilgang til trådløst nettverk for å fungere. Inne i leseren er det et SIM-kort som kommuniserer via mobilnettverket.
  2. Bruk SmartDok Appen. Dersom du i dag er bruker av SmartDok og har scannet ditt HMS-kort på bedriftens byggekortleser, kan du linke kortet mot din SmartDok-bruker. Dermed kan du bruke SmartDok Appen til å registrere deg inn og ut av prosjektene. Det vil dukke opp et eget menypunkt i Appen, som heter Byggekort.
  3. Bruk vår SmartDok UE-App. Dersom du er underentreprenør (UE) eller gjest på et prosjekt, så kan du laste ned vår UE-app gratis på Google Play eller Appstore. Har du et HMS-kort kan du koble det til appen, har du ikke et HMS-kort, så kan du lage deg en bruker, for så å koble deg til korrekt prosjekt. Bruk av UE-app tilfredsstiller også lovkravet om elektroniske mannskapslister.

Bestill vår løsning på elektroniske mannskapslister her!

Hvorfor SmartDok sin løsning?

  • Arbeiderne registrerer seg ved sitt byggekort inn og ut av arbeidsplassen elektronisk. Et enkelt «swipe» og du er inne!
  • Tillater registrering fra smarttelefon i kombinasjon med vår nye Byggekortleser
  • Vår byggekortleser er laget for nordiske forhold. Robust, vanntett og tåler kulde. Den er også superenkel å montere og bruke
  • All informasjon registreres og lagres og du får full oversikt på hvem som har vært innom hver byggeplass. Den enkleste måten å få en mannskapsliste på
  • Løsningen oppfyller myndighetenes krav til mannskapslister
  • Egen App for underentreprenører kan lastes ned og brukes gratis (UE-App)

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere