Entreprenad Live - en suksesshistorie med norsk app på laget

Hans-Erik Kristensson fra Live Business Media Group Sweden AB her med appen som hjelper dem med å arrangere messen.

Hva er hemmeligheten bak fremgangen til anleggsmessen?

Entreprenad Live har på kort tid blitt den foretrukne anleggsmessen i Sverige. Fokus på aktørene og et bra logistikksystem er et av flere suksesskriterier.

– Vår jobb er å betjene industrien og vi gjør messen for bransjen. Vi er glade når kundene er fornøyde, og det var de virkelig i Göteborg under årets messe, säger Hans-Erik Kristensson i Entreprenad Live.

Messen i Gøteborg var den femte på rad for arrangøren bak Entreprenad Live, som veksler mellom å arrangere messen i Skåne og Gøteborg. Årets versjon ble den største av dem alle i antall utstillere (200) og antall besøkende (10472).

– Både utstillere og besøkende gledet seg over messen, og det føles veldig bra. Dette oppfordrer til videreutvikling av arrangementet.

Vokser i betydning

Entreprenad Live vokser i betydning for den svenske byggebransjen.

– Vi får stadig flere trofaste kunder som deltar når vi arrangerer messen i Skåne og Göteborg. Vårt regionale perspektiv med en komplett messe med muligheter for demonstrasjon og prøvekjøring oppleves som meget populært, berättar Hans-Erik.

– Vi kommer med flere nyheter i fremtiden og har en langsiktig plan med messen, avslører han.

Har tatt i bruk norsk app for å styre logistikken

En av suksessfaktorene til messen har vært å ta i bruk en app for kontroll og styring av den betydelige logistikken.

– Det er en omfattende logistikk når aktørene beveger seg inn og ut av området. Det er svært viktig for oss å kunne håndtere et stort antall kunder og saker under høyt trykk, sier Peter Eriksson i Entreprenad Live

Entreprenad Live har i den anledningen tatt i bruk den populære SmartDok-appen som er laget spesielt for bygg- og anleggsbransjen, til å håndtere inn- og utflytting av varer og utstyr til messen.

– Løsningen fungerer veldig bra, og vi får en direkte oversikt uten å måtte samle inn papirlister fra mange forskjellige maskinoperatører, sier Peter.

Godt rykte og god support

Hvordan har det seg at Entreprenad Live valgte å ta i bruk denne appen?

– Vi fikk høre om SmartDok fra aktører i anleggsbransjen, og at SmartDok var en god, robust og fleksibel løsning. I tillegg gikk det rykter om at gjengen bak produktet var svært hjelpsomme og hyggelige. Dette var også utslagsgivende.

Å levere et godt system er en ting, å kunne supportere kunden en annen. Peter har lært at SmartDok gjør begge.

– SmartDok-folkene er problemløsere, og det setter vi pris på. Det gir oss muligheten til å fokusere fullt på vårt.

Steffen Nerdal

Daglig leder i SmartDok AB, Steffen Nerdal har fokus på at kundene hans skal være fornøyde.

Hva kan vi vente neste år?

På messen i Skåne den 12-14 september 2019 kan man forvente seg mye. For det første er plasseringen på Ring Knutstorp perfekt for Skåne-entreprenørene. Næringen er nær messen.

– Vi har også utviklet området med ny rettferdig layout og enda bedre grunnforhold. Mulighetene for demokjøring av maskiner er dermed bedre, og dere kan forvente å høre flere nyheter om neste års Entreprenad Live under Bauma-messen som vil finne sted våren 2019.

– Våre vilkår for messen er forretning, inspirasjon, forhold og kunnskap. Disse parameterne er en veiledning til oss når vi lager våre messer.

Da er det bare å begynne å glede seg til neste års messe!

Om Entreprenad Live

Entreprenad Live är regionala mässor för entreprenad, mark- och grönytor samt bygg- och anläggningsbranschen. Mässorna är kompletta med alla typer av produkter, tjänster och lösningar på Sveriges bästa eventarenor för entreprenadbranschen. Infrastrukturen på Entreprenad Lives arenor är överlägsen. Möjlighet till provkörning, logistik, geografisk placering, marknaden, servicepersonal och infrastruktur är på plats för att serva besökare och utställare.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere