Finn Hågen Tommy Berg SmartDok

SmartDok er stolt sponsor av Finn Hågen Krogh og sørger for at han har et arbeid å falle tilbake på etter OL i 2034.
Her sammen med «liksom» Manager Tommy Berg.

SmartDok hjelper Finn Hågen å stake ut en karriere etter at skikarrieren en gang etter OL i 2034 tar slutt

Nå braker det løs! Endelig er skisesongen i gang, og Finn Hågen Krogh er klar! Som stolt samarbeidspartner er det viktig for oss og sørge for at skitalentet fra Tverrelvdalen også har noe å falle tilbake på etter OL i 2034. Vi har i den anledningen koblet han opp mot Tverrelvdalens dyktigste Manager innenfor arbeidsformidling og latt Finn Hågen teste seg ut i arbeidslivet. Kun det beste for deg Finn Hågen!

Episode 1: Intro

Finn Hågen blir introdusert for sin meget dyktige Manager i Tommy Berg sin figur. Nå skal Tverrelvdalingen testes ut i arbeidslivet. Heng dere på!

Episode 1: Snekker (saging)

Finn Hågen testes ut i arbeidslivet, og blir først prøvd ut som snekker hos Harald Nilsen AS. Det er saging som står på programmet og Manager Tommy Berg har stor tro på sin elev.

Episode 1: Snekker (bonusvideo)

Før Finn Hågen prøver ut et nytt yrke, så kan vi eksklusivt for SmartDok sin hjemmeside slippe denne bonusvideoen av snekkeroppdraget til langrennsløperen.

Episode 2: Gravemaskinsjåfør 

Arbeidsformidler Tommy Berg har denne gang tatt med Finn Hågen opp til Anlegg Nord sitt prosjekt i Alta, og lar han testet seg som gravemaskinsjåfør.

Episode 3: Bulldozersjåfør

Å kjøre bulldozer er alles barndomsdrøm. Nå skal Finn Hågen vise at dette er noe han virkelig kan

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere