SmartDok hjelper Finn Hågen å stake ut en karriere etter at skikarrièren en gang etter OL i 2034 tar slutt

Finn Hågen Tommy Berg SmartDok

SmartDok er stolt sponsor av Finn Hågen Krogh og sørger for at han har et arbeid å falle tilbake på etter OL i 2034. Her sammen med «liksom» Manager Tommy Berg.

Nå braker det løs! Endelig er skisesongen i gang, og Finn Hågen Krogh er klar! Som stolt samarbeidspartner er det viktig for oss og sørge for at skitalentet fra Tverrelvdalen også har noe å falle tilbake på etter OL i 2034. Vi har i den anledningen koblet han opp mot Tverrelvdalens dyktigste Manager innenfor arbeidsformidling og latt Finn Hågen teste seg ut i arbeidslivet. Kun det beste for deg Finn Hågen!

Episode 1: Intro

Finn Hågen blir introdusert for sin meget dyktige Manager i Tommy Berg sin figur. Nå skal Tverrelvdalingen testes ut i arbeidslivet. Heng dere på!

Episode 1: Snekker (saging)

Finn Hågen testes ut i arbeidslivet, og blir først prøvd ut som snekker hos Harald Nilsen AS. Det er saging som står på programmet og Manager Tommy Berg har stor tro på sin elev.

Episode 1: Snekker (bonusvideo)

Før Finn Hågen prøver ut et nytt yrke, så kan vi eksklusivt for SmartDok sin hjemmeside slippe denne bonusvideoen av snekkeroppdraget til langrennsløperen.

Episode 2: Gravemaskinsjåfør 

Arbeidsformidler Tommy Berg har denne gang tatt med Finn Hågen opp til Anlegg Nord sitt prosjekt i Alta, og lar han testet seg som gravemaskinsjåfør.

Episode 3: Bulldozersjåfør

Å kjøre bulldozer er alles barndomsdrøm. Nå skal Finn Hågen vise at dette er noe han virkelig kan

Annet innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Annet innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av over 3000 små og store bygg- og anleggsbedrifter.

Be om demo