Gerd Kathrine og Trine

Fredag forrige uke var Trine Emaus fra Nav innom for å takke SmartDok for samarbeidet i «Gamer-prosjektet». HR Advisor Gerd Kathrine Winther (til v.) og Trine Emaus.

Å tilknytte seg engasjerte gamere resulterte i ansettelse.
– En vinn-vinn situasjon!

– Hva er «gamer-prosjektet»?

Fem unge voksne, som av ulike grunner sto utenfor arbeidslivet, var på jobbrotasjon i tre forskjellige bedrifter. Fellesnevneren for bedriftene var at alle jobber med teknologi.

Samtlige av de fem kandidatene fra Nav er teknologi-interesserte og opptatt av gaming.

Tanken er at kandidatene skal lære mer om arbeidslivet og hva hver enkelt bedrift jobber med, samt få innsikt i hva slags kompetanse de trenger.

Fast ansettelse

For SmartDoks del endte det i fast ansettelse av en av kandidatene, og har etter vår mening vært en suksesshistorie. Det ble vinn-vinn situasjon, der kandidaten fikk fast jobb og bedriften en meget dyktig ansatt som bidrar til videreutvikling av SmartDok.

Vi kjenner også til at SeaCloud ansatte en av de andre som deltok i prosjektet.

Dyktige utviklere er vanskelig å få tak i, og det er ikke slik at det er de med en universitets- eller doktorgrad som er flinkest til å kode.

En av SmartDoks leveregler er «Vis engasjement«, og vi tror oppriktig at det er stort engasjement som avgjør hvor god du blir. Vår nye stjernespiller, som kom inn via «gamer-prosjektet», er en som har bevist at høyt engasjement gjør det mulig å bli knallgod ved å være engasjert og dedikert i det man vil utvikle seg på.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere