Nå blir det enda enklere å være bruker av SmartDok!

hjelpevideo support

Vår driftige supportavdeling jobber kontinuerlig med å forbedre hjelpesystemet vårt. Sjekk ut supportlinken oppe til høyre på hjemmesiden vår.

Våre hjelpevideoer er nå lett tilgjengelig på våre websider. Bli kjent med hjelpevideo-siden!

I tillegg til å drive vanlig kundesupport, arrangere webinar og være en bidragsyter for utviklingen av produktet, så lager de også hjelpevideoer for brukerne av SmartDok. Hjelpevideoene kan for eksempel vise deg; Hvordan du setter opp timeregistreringsforslag, hvordan du godkjenne timer, hvordan komme igang med skjemabyggeren, og mange flere aktuelle spørsmål og svar som du som bruker kanskje lurer på.

Hvor finner jeg hjelpevideoer?

Dersom du er innlogget i SmartDok, så finner du hjelpevideoene ved å trykke «Hjelp» oppe til høyre i bildet. På hjemmesiden vår vår finner du hjelpevideoene under support-fliken oppe i høyre hjørne.

Hjelpevideoene er kategorisert under forskjellige tema/moduler, og de nyeste videoene ligger alltid først under sin kategori

– Vi har et ønske om å kunne lage en video i uken, sier leder for supportavdelingen Gerd Kathrine Lyng Johansen.

– Med gode og informative hjelpevideoer, så kan våre kunder øke sin SmartDok kompetanse, og få hjelp også utenom vår åpningstid, sier hun til slutt.

Besøk siden hjelpevideo

Lager også webinar

Hver måned kjører også avdelingen utvalgte webinarer. Her kan en som bruker enten velge å være med direkte for å kunne stille spørsmål og få svar hos vår supportavdeling, eller en kan se disse webinarene i reprise og dele de Internet i bedriften slik at flere kan ta del i opplæringen.

Gå til våre webinar

Annet innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Annet innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av over 3000 små og store bygg- og anleggsbedrifter.

Be om demo