Dokumentsenter i SmartDok. Bygg og anlegg. Mest brukt.

På hvilken måte vil det hjelpe deg i arbeidshverdagen? Hva kan du lagre der? Hvordan kommer du i gang?

Dokumentsenteret er først og fremst prosjektfokusert, der hvert enkelt prosjekt har egne mapper som utgangspunkt for fildeling med dine kolleger. Et såkalt Prosjekthotell.

SmartDok Dokumentsenter er en app som forenkler dokumentdeling i bedriften din. Brukergrensesnittet er enkelt og du og dine kolleger kan effektivt dele dokumenter i løsningen.

Vi har laget en bruksanvisning på dokumentsenter som du kan laste ned her. 

På hvilken måte vil det hjelpe deg i arbeidshverdagen?

  • Et dokumentsenter eller dokumentarkiv vil gjøre det mye enklere å lagre og dele dokumenter innenfor prosjektene. Det være seg plantegninger, prosedyrer, bilder eller andre viktige dokumenter knyttet til prosjektet, også kalt prosjekthotell. Disse dokumentene kan lastes opp, deles og aksesseres via app eller via datamaskin.
  • Dokumentsenter lar deg laste opp, organisere og dele filer internt i ditt firma. Det er ingen begrensninger på hvilke typer filer som kan lastes opp til dokumentsenteret. Man kan organisere filene i mapper og bestemme hvem i firmaet som skal ha tilgang.
  • Har du mange maskiner i bedriften er det kanskje ønskelig å ha alle driftsmanualer, sertifikater, lisenser lignende tilknyttet hver maskin samlet på en plass? Dokumentsenteret gjør det mulig for deg å koble disse dokumentene til maskinene i bedriften, slik at alle som bruker maskinen har kjapp tilgang til dokumentene.

Med SmartDok Dokumentsenter kan du:

  • Enkelt få tilgang til dokumentasjon for prosjekter, driftsmanualer, sertifikater og lisenser for maskiner.
  • Lese PDF-filer og se på bilder i appen
  • Laste opp filer og bilder
  • Ta bilder direkte i appen
  • Laste ned filer

Dokumentsenteret støtter opp- og nedlasting av alle typer filer, men forhåndsvisning støttes i første omgang kun av PDF- og vanlige bildefiler.

Hvor finner man dokumentsenteret i appen?

Man finner dokumentsenteret direkte i SmartDoks hovedmeny

Når man trykker på dokumentsenter i menyen blir man automatisk forflyttet til dokumentsenter appen. Har man den ikke installert blir man navigert til rett sted for å laste denne ned. Her kan man se alle dokumenter for firmaet som man har tilgang til.

Dokumentarkiv, dokumentsenter, prosjekthotell er det samme greia?

Dokumentarkiv og dokumentsenter er det samme. Dette er ord som beskriver en samling av dokumenter. Et prosjekthotell beskriver en samling med dokumenter som kan kobles til et prosjekt. Mange uttrykk for omtrent akkurat det samme, men det eneste du trenger å tenke på som bruker er at du fått deg en tjeneste der du kan lagre og dele dokumenter med andre ansatte.

Her kan du se et webinar om dokumentsenteret:

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere