Dokumentsenter i SmartDok. Bygg og anlegg. Mest brukt.

På hvilken måte vil det hjelpe deg i arbeidshverdagen? Hva kan du lagre der? Hvordan kommer du i gang?

Dokumentsenteret er først og fremst prosjektfokusert, der hvert enkelt prosjekt har egne mapper som utgangspunkt for fildeling med dine kolleger. Et såkalt Prosjekt-hotell.

SmartDok Dokumentsenter er en app som forenkler dokumentdeling i bedriften din. Brukergrensesnittet er enkelt og du og dine kolleger kan effektivt dele dokumenter i løsningen.

Vi har laget en bruksanvisning på dokumentsenter som du kan laste ned her. 

På hvilken måte vil det hjelpe deg i arbeidshverdagen?

  • Et dokumentsenter eller dokumentarkiv vil gjøre det mye enklere å lagre og dele dokumenter innenfor prosjektene. Det være seg plantegninger, prosedyrer, bilder eller andre viktige dokumenter knyttet til prosjektet, også kalt prosjekt-hotell. Disse dokumentene kan lastes opp, deles og aksesseres via app eller via datamaskin.
  • Dokumentsenter lar deg laste opp, organisere og dele filer internt i ditt firma. Det er ingen begrensninger på hvilke typer filer som kan lastes opp til dokumentsenteret. Man kan organisere filene i mapper og bestemme hvem i firmaet som skal ha tilgang.
  • Har du mange maskiner i bedriften er det kanskje ønskelig å ha alle driftsmanualer, sertifikater, lisenser lignende tilknyttet hver maskin samlet på en plass? Dokumentsenteret gjør det mulig for deg å koble disse dokumentene til maskinene i bedriften, slik at alle som bruker maskinen har kjapp tilgang til dokumentene.

Med SmartDok Dokumentsenter kan du:

  • Enkelt få tilgang til dokumentasjon for prosjekter, driftsmanualer, sertifikater og lisenser for maskiner.
  • Lese PDF-filer og se på bilder i appen
  • Laste opp filer og bilder
  • Ta bilder direkte i appen
  • Laste ned filer

Dokumentsenteret støtter opp- og nedlasting av alle typer filer, men forhåndsvisning støttes i første omgang kun av PDF- og vanlige bildefiler.

Hvor finner man dokumentsenteret i appen?

Man finner dokumentsenteret direkte i SmartDoks hovedmeny

Når man trykker på dokumentsenter i menyen blir man automatisk forflyttet til dokumentsenter appen. Har man den ikke installert blir man navigert til rett sted for å laste denne ned. Her kan man se alle dokumenter for firmaet som man har tilgang til.

Dokumentarkiv, dokumentsenter, prosjekt-hotell er det samme greia?

Dokumentarkiv og dokumentsenter er det samme. Dette er ord som beskriver en samling av dokumenter. Et prosjekt-hotell beskriver en samling med dokumenter som kan kobles til et prosjekt. Mange uttrykk for omtrent akkurat det samme, men det eneste du trenger å tenke på som bruker er at du fått deg en tjeneste der du kan lagre og dele dokumenter med andre ansatte.

Her kan du se et webinar om dokumentsenteret:

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere