Drange Maskin MEF

Drange Maskin i Bergen er medlem av MEF og vil som alle andre MEF-bedrifter dra fordel av avtalen som SmartDok og MEF har tegnet.

SmartDok og MEF bygger bransjens beste KS-system sammen

Avtalen mellom MEF og SmartDok betyr at du som kunde ikke bare får en enklere hverdag, men i tillegg egen MEF medlemspris

Det er ikke bare et eget HMS/KS-system medlemmene av MEF har å se frem til, de kan også nyte godt av en spesialpris på SmartDok. Nye og eksisterende kunder vil alle få MEF medlemspris på løsningen.

Avtalen medfører at MEF-medlemmene etterhvert får en egen KS-modul (KSMEF) i SmartDok, og den innebærer at malbibliotek og funksjonalitet i MEFs eget KS-system KSMEF skal flyttes over i SmartDok sin HMS/KS Pro modul og blir en ny KS-modul der.

Vi tok en kjapp prat med salgsjef i SmartDok, Anders Joseffson for å få klarhet i hva avtalen innebærer.

KSMEF skal fases ut, og SmartDok overtar ansvaret for å levere denne tjenesten. Noe av funksjonaliteten i KSMEF finnes allerede i SmartDok i dag. Men en god del ting må ennå utvikles, forteller Josefsson.

– Jobben med dette starter nå og vil pågå de neste 18 månedene. Oppdateringer vil slippes fortløpende.

Til slutt opplyser han om at SmartDok vil fortløpende gi kundene oppdateringer rundt videreutvikling.

– Følg med på dashbordet under “informasjon fra SmartDok” og via våre nettsider / nyhetsbrev for å for siste nytt i SmartDok. Der vil du få all informasjon du trenger, sier Josefsson til slutt.

Ta kontakt med oss i dag for å komme i gang med SmartDok

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere