SmartDok-appen har så langt i år gjennomsnittlig blitt oppdatert en gang i uken, noe som betyr at vi har hatt mange nyheter og forbedringer som har kommet ut til alle våre brukere

SmartDok forbedres ukentlig gjennom hyppige oppdateringer

Programvareleverandører oppdaterer stadig appene sine. Dette er et godt tegn. Det betyr at appen er i konstant utvikling.

For de brukerne som ikke har aktivert automatisk oppdatering av apper på telefonen sin, så har mange sikkert lagt merke til en jevn strøm med oppdateringer av SmartDok-appen. Dette kan virke litt masete og påtrengende i en hektisk hverdag.

Vi har tatt en liten prat med Rune Haddal, R&D Manager i SmartDok, og fått svar på endel spørsmål rundt hyppighet og årsak.

Er det nødvendig med så hyppige oppdateringer?

– I SmartDok er vi opptatte av å være tett koblet på våre kunders behov og ønsker. Produktet er under kontinuerlig utvikling der det hele tiden blir rettet feil, lagt til ny funksjonalitet og hvor eksisterende funksjoner blir utvidet og forbedret. Dette er noe vi ønsker at brukerne våre skal få tilgang til så raskt som overhodet mulig, derfor oppdateres appen vår hyppig.

Vi synes SmartDok oppdateres oftere enn før, stemmer det?

– Ja, vi har valgt en strategi om å få ut alt nytt kontinuerlig heller enn å ta det sjeldnere og i større stykker.

SmartDok-appen har så langt i år gjennomsnittlig blitt oppdatert en gang i uken, noe som betyr at vi har hatt mange nyheter og forbedringer som har kommet ut til alle våre brukere.

Rune Haddal, R&D Manager i SmartDok - appen er i utvikling

Rune Haddal, R&D Manager i SmartDok gleder seg over at SmartDok appen er under stadig utvikling.

Et element av sikkerhet

Det å installere oppdateringer av programvaren er også et forebyggende tiltak. Utviklere som lager dataprogrammer og mobilapper er bare mennesker, og gjør feil som alle andre. Derfor vil det alltid finnes feil, såkalte bugs, i alt av programvare. Utviklerne våre jobber kontinuerlig med å avdekke disse feilene, og publiserer oppdateringer som retter feilene.

En annen grunn til at det er så viktig å rette disse feilene, er at de også kan komme i form av sikkerhetshull, og disse kan utnyttes av hackere.

Nå for tiden går dette heldigvis i stor grad automatisk. Oppdateringene lastes ned og gjøres klare i bakgrunnen, og du blir fortalt når den er klar, og kan velge å installere den eller utsette det. Da er det viktig at du ikke utsetter for lenge. Jo fortere du får oppdatert, jo tryggere vil du være.

Lyst til å være med å utvikle appen?

Er du lidenskapelig opptatt av å skape gjennom å programmere? Da vil vi ha kontakt med deg! Vi søker både frontend, backend og mobilutviklere til vårt kontor i Alta. Trykk her for å lese om stillingen. 

SmartDok er et Saas selskap med hovedkontor i Alta. Vi er i dag 55 ansatte fordelt på salg, support, utvikling, marked og økonomi.

Vi har kontorer i Alta, Oslo, Bergen, Fredrikstad, Tromsø og Stockholm. Vårt produkt SmartDok er rettet mot bygg- og anleggsbransjen, og vårt mål er å forenkle deres hverdag.

Vi er en del av Visma konsernet og i år er det 14 år siden vi fikk vår første kunde, i dag har vi godt over 70.000 brukere innenfor bygge- og anleggsbransjen. Vi fortsetter å vokse og trenger flere dyktige fremoverlente mennesker som elsker å skape noe sammen med andre.

Alta tett på

Alta er byen under nordlyset og storlaksens hjemrike. Om ikke det frister, så er Alta mulighetenes rike. Nesten ingen plasser i Norge står entreprenørskapet så sterkt som i Alta, og vi elsker å skape ting. Liker du å utfordre naturen med ski på føttene eller elsker du et mangfold av butikker og et levende uteliv? Alta er plassen! Pakk snippeskene og flytt hit da!

Besøk Alta Tett på eller Alta Kommune sin hjemmeside.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere