Nå kan du koble sammen SmartDok og Tripletex for en enklere hverdag

Effektiv synkronisering av timer og prosjekter mellom SmartDok og Tripletex.

Med denne integrasjonen forenkler du arbeidshverdagen ved å unngå unødvendig punching av data. Overfør godkjente arbeidstimer direkte til Tripletex, og gjennomfør lønnskjøring og fakturering av disse på vanlig måte. Superenkelt!

– Vi har har hatt mange spørsmål rundt kobling mellom SmartDok og Tripletex, og har merket at mange i bygg- og anleggsbransjen har ventet på at dette skulle bli tilgjengelig, sier integrasjonsansvarlig i SmartDok, Anders Josefsson.

– Vi ønsker at integrasjonen skal støtte opp under de store fordelene og styrkene i begge systemene, samt forenkle hverdagen til våre kunder ytterligere.

Hva gjør integrasjonen?

Er du en av de svært mange bygge- og anleggsbedriftene i Norge som bruker SmartDok til datafangst og Tripletex som lønns- og regnskapssystem? Da har du de beste forutsetningene for å lykkes.

Med denne integrasjonen kan en enkelt overføre godkjente mannskapstimer, maskintimer og vareforbruk pr prosjekt. Dette sørger for god kontroll på dine prosjektene, og fakturering går raskere. En får også en presis kostnadsoppfølgning pr. prosjekt, og lønnskjøringen vil skje raskt og enkelt.

Prosjekter og tilhørende prosjektinformasjon hentes fra Tripletex, det betyr at du kun forholder deg til Tripletex for opprettelse av prosjekter og underprosjekter.

I tillegg er det mulig å synkronisere grunndata fra Tripletex til SmartDok, slik at man slipper å holde disse manuelt oppdatert i begge systemene.

Mer om Tripletex

Tripletex leverer et komplett, skybasert økonomisystem. Systemet består av ulike moduler for regnskap, faktura, lønn, timeføring, prosjektstyring, prosjektfakturering og CRM som alle er sømløst integrert med hverandre. Du velger selv de modulene du trenger. Sånn sett passer Tripletex for alle – fra de små til de store firmaene.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere