Vi har nå lansert integrasjon mot Microsoft 365 på nettet i Dokumentsenteret. Dette er tilgjengelig for alle kundene våre.

Dokumentsenteret i SmartDok leveres med grunnpakken i SmartDok. Med denne integrasjonen får du enda større verdi fra start!

Her får du tilgang på nettversjonene av Word, Excel og PowerPoint, og kan opprette, se på og redigere dokumenter direkte på alle nivåer (firma, prosjekt og maskin) i SmartDok Dokumentsenter.

Integrasjonen er sømløs og innebærer at du ikke behøver å opprette noen ekstra innlogging. Her benyttes enkelt og greit brukerkontoen din i SmartDok for å gi deg tilgang til å lese og redigere dokumentene i Microsoft 365 på nettet.

Lese- og skrivetilganger styres av SmartDok Dokumentsenters tilgangskontroll, og det er også muligheter for å samarbeide om redigering i sanntid ved at flere brukere med skrivetilgang kan gå inn på dokumentet og jobber med det sammen.

Redigering av dokumenter er kun tilgjengelig via SmartDok på nett, men alle delte dokumenter kan selvfølgelig også sees via Dokumentsenteret på SmartDok-appen.

Merk: Microsoft 365 på nettet er en Microsoft-tjeneste, og bruk av denne er underlagt Microsofts vilkår for bruk og personvernerklæring.

Bruker du SmartMEF?

Dokumentsenteret i SmartDok er med i grunnpakken til alle kunder som går i gang med SmartDok. Dette gjelder selvsagt også alle kunder av MEF som bruker SmartMEF.

Vi håper alle våre brukere finner denne funksjonen nyttig og at det vil effektivisere deres hverdag enda mer.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere