Visma Business lønn SmartDok

Dersom din bedrift har SmartDok kan en nå integrere SmartDok med Visma Business og Visma Lønn.

Gjør din bedrift mer effektiv ved å redusere manuell dataregistrering og feil med SmartDok + Visma integrasjon

Amesto Solutions lar deg synkronisere SmartDok med Visma Business og Visma Lønn løsninger, noe som gir deg større kontroll over prosjekter, ansatte og utstyr.

Mange av våre kunder har ønsket en integrasjon mot Visma Business og Visma Lønn løsninger. Amesto Solution har utviklet en integrasjon som nå gjør dette mulig. Dermed kan en si farvel til mange manuelle overføringer, og ønske velkommen en mer affektiv arbeids-hverdag.

INTEGRASJON WORKFLOWS

  • Synkroniserer ansatte i Visma Lønn med listen ”ansatt” i SmartDok
  • Synkroniserer prosjekter i Visma Business med listen ”prosjekter” i SmartDok. Dette inkluderer synkronisering av prosjektstatus
  • Synkroniserer utstyr register i Visma Business med listen ”utstyr” i SmartDok. Dette inkluderer synkronisering av utstyr status
  • Eksport av “maskintimer” fra SmartDok til Visma Business

EGENSKAPER

  • Automatisk synkronisering hvert 5. minutt
  • Tilgang til din egen ConnectMyApps dashboard for å administrere integrasjoner
  • Tilpasningsalternativer tilgjengelig

For mer informasjon om krav og priser, vennligst kontakt Amesto Solutions, salg@amesto.no.

Om Amesto

Amesto Solutions leverer programvare og løsninger som effektiviserer små og store bedrifter i hele Norden. Selskapet er en totalleverandør av forretningssystemer og forhandlere av Visma, Huldt & Lillevik, Qlik og Super- Office. Amesto kan hjelpe med alt fra løsningsforslag, systemvalg tilpasset deres bedrift og behov, rådgivning og optimalisering av prosesser, bistand av teknisk- og fagkonsulent til integrasjoner, installasjon og support.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere