SmartMEF lansering

MEFs fagsjef for klima og miljø, Egil Kvingedal og daglig leder av SmartDok, Bjørn Tore Hagberg oppfordrer medlemmene til å komme i gang med SmartMEF.

SmartMEF er lansert og tilgjengelig (uten ekstra kostnader) for alle MEF-medlemmer som i dag bruker HMS Pro i SmartDok 👍

Fra 1.januar 2023 kan du ikke opprette nye prosjekter i det gamle KSMEF-systemet. Kom i gang med SmartMEF i dag, slik at du er klar for 2023!

Endelig kan MEF-medlemmene ta i bruk det nye HMS/KS-systemet som erstatter dagens KSMEF. SmartMEF inneholder alle skjemaene og malene du er vant med, men i et smartere system og mye enklere å bruke.

PS! Det vil ikke være mulig å opprette nye prosjekter i KSMEF etter 31.12.2022. Derfor anbefaler vi sterkt å komme i gang med SmartMEF i dag.

Er du MEF-medlem og HMS Pro kunde allerede?

Bruker du allerede HMS Pro i SmartDok, og er MEF-medlem kan du ta i bruk SmartMEF kostnadsfritt. Det eneste du trenger å gjøre er å aktivere SmartMEF.  Aktivering gjør du gjennom denne linken.

Dersom du har bedriftstilpassede word-dokumenter i KSMEF som enten er relativt få eller utdaterte , så anbefaler vi og MEF at dere heller bedriftstilpasser de oppdaterte dokumentmalene som nå ligger klare direkte i SmartMEF. Dette vil da også kunne være starten på din årlige revisjon.

Har du imidlertid et større antall av oppdaterte bedriftstilpassede word-dokumenter, og du ønsker å ta med videre inn i SmartMEF, så kan dette ordnes via en egen importfunksjon.

Er du MEF-medlem, men har ikke SmartDok?

Er du MEF-medlem og ønsker å fortsette å bruke deres HMS/KS-system, men ikke HMS Pro i SmartDok eller ikke har SmartDok i hele tatt? Ingen problem, vi hjelper deg i gang, og sørger for at du fortsatt har tilgang til MEFs HMS/KS-system, bare nå i ny drakt og mye mer brukervennlig. Ta kontakt med oss her for demo eller mer informasjon på SmartMEF.

Du er ikke medlem av MEF, men ønsker SmartMEF

For å kunne bruke SmartMEF må du være MEF-medlem.

Vi anbefaler alle å søke medlemskap i MEF. Fordelene er mange, blant annet advokatbistand, handelsavtaler og tilgang på relevante dokumenter og skjema via SmartMEF. Søk om medlemskap her!

Når medlemsskapet er på plass kan du komme i gang med SmartMEF og SmartDok.

Om du ikke ønsker eller ikke kan få medlemskap i MEF, så kan du ta i bruk vårt HMS-system i SmartDok, som inneholder mye av den samme funksjonaliteten som SmartMEF, men uten MEF sine oppdaterte skjemamaler og dokumenter.

Bestill vårt HMS-system her!

Hva er SmartMEF?

SmartMEF er MEF sitt HMS/KS-system utviklet for MEF sine medlemsbedrifter og er et ledd i en felles satsing på kvalitetssikring og HMS. SmartMEF inneholder MEF-skjemamaler, MEF-dokumentmaler, bedriftstilpassede dokumenter fra KSMEF, SJA, RUH, bildedokumentasjon og dokumentsenter.

MEFs fagsjef for klima og miljø, Egil Kvingedal er glad for at medlemmene nå kan få tilgang til det nye systemet.

– Det er gledelig å endelig være i gang med å kunne tilby SmartMEF til medlemmene. SmartDok har gjennom det siste halvannet året jobbet hardt sammen med MEF for å komme dit vi er nå, sier han.

Enn for MEF, hva betyr det for dere?

– For MEF betyr dette at vi kan fortsette med å opprettholde et tidsriktig tilbud om et malsystem innenfor KS, HMS og systemsertifiseringer til vår medlemmer.

Enn for medlemmene av MEF?

– Det å ha et verktøy som SmartMEF betyr trygghet for medlemmene. I dette verktøyet finnes det maldokument og funksjoner som gjør at en enkelt kan bygge opp og tilfredsstille kravene til dokumentasjon enten gjennom myndighetskrav, egne krav eller krav fra oppdragsgiver i prosjekter. Dette er med på å skape en trygghet for både bedriften og de som er brukere av systemet ute på prosjektene.

Kom i gang med SmartMEF her!

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere