1. juli 2017 er det pålagt med elektronisk mannskapsliste på byggeplassen. SmartDok sin nye byggekortleser er løsningen for din bedrift!

Elektroniske lister over de ansatte er viktig for at aktørene på byggeplassen (byggherre, HMS-koordinator, arbeidsgiver og verneombudet), og tilsynsmyndighetene, raskt skal kunne skaffe seg oversikt over de som jobber på bygge- eller anleggsplassen. Nå lanserer SmartDok sin egen robuste byggekortleser som du i dag kan forhåndsbestille. 

Fra 1.juli 2017 blir det lovpålagt med elektroniske mannskapslister, og behovet for byggekortlesere kommer til å nå nye høyder. SmartDok har levert byggekortleser i flere år med stor suksess, og har god erfaring med elektroniske lister.  Nå lanserer vi en ny leser som er spesiallaget for nordiske forhold, og som er superenkel i bruk.

– Vår nye leser er enda mer robust og den trives veldig godt i vårt klima her i Norge. Den er vanntett, støvtett og tåler kulde og dårlig vær, forteller Sondre Andersen i SmartDok.

Her kan du forhåndsbestille vår byggekortleser

Kravene kommer som i et ledd i oppfølgingen av regjeringens strategi mot arbeidslivskriminalitet, og er en videreføring av tidligere fastsatte endringer i byggherreforskriftens bestemmelse om plikt til å føre liste over de som arbeider på en bygge- eller anleggsplass.

– Byggherreforskriftens § 15 sier at du til enhver tid skal kunne gjøre rede for hvem som er på byggeplassen. Med vår byggekortleser registreres arbeidernes HMS-kort kjapt og enkelt. Stikk kortet ditt foran boksen og du er registrert inne eller ute av byggeområdet. Vi har hele tiden hatt fokus på å gjøre det enklest mulig for kunden. Dette gjelder både ved montering av boksen og i bruk, forteller han videre.

Pris pr. byggekortleser er 699,- eks.mva i måneden (årsfakturering det første året).

– Etter at du har gjort din bestilling kontaktes du av oss, og vi avtaler levering, forteller Sondre til slutt.

Hvorfor SmartDok sin byggekortleser?

  • Arbeiderne registrerer seg ved sitt byggekort inn og ut av arbeidsplassen elektronisk. Et enkelt «swipe» og du er inne!
  • Vår byggekortleser er laget for nordiske forhold. Robust, vanntett og tåler kulde. Den er også superenkel å montere og bruke
  • All informasjon registreres og lagres og du får full oversikt på hvem som har vært innom hver byggeplass. Den enkleste måten å få en mannskapsliste på
  • Løsningen oppfyller myndighetenes krav til digitale mannskapslister
  • Mannskapslistene kan du enkelt hente ut elektronisk via web
SmartDok sin byggekortleser

Account Manager i SmartDok, Sondre Andersen viser frem vår nye byggekortleser på forsiden av en byggeplass.
Han tror denne leseren vil bli superpopulær i bygge- og anleggsbransjen.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere