Steffen Nerdal forklarer SmartDok til ansatt

Steffen Nerdal ute og besøker Drange Maskin AS. At selskapene på Vestlandet nå har en egen «SmartDokker» i nærheten vil bety mye både for kundene og SmartDok.

SmartDok satser på Vestlandet – åpner kontor i Bergen med erfaren «SmartDokker»

Når vi åpner nytt lokalkontor i Bergen er det med en tidligere norgesmester i sleggekast og leder av SmartDok Sverige bak spakene

På kontoret i Bergen er Steffen Nerdal på plass. Bergenser på sin hals, og veldig glad for å være hjemme igjen i byen og landsdelen i sitt hjerte. Etter 2 år i SmartDok Norge, og 3 som leder av SmartDok Sverige er endelig gromgutten tilbake på hjemmebane. Vi tok oss en lun prat med den tidligere sleggekasteren.

– Nå har vi endelig kommet oss til Vestlandet! Vi har jo holdt på med SmartDok i 15 år, så det var vel på tide at vi fikk et lokalkontor i Bergen, sier Steffen Nerdal.

– Vi ønsker å være mer tilstede i området, og få mer fotfeste i denne delen av landet. Vi skal jobbe med eksisterende kunder, og selvsagt skaffe nye kunder på Vestlandet.

Mange kunder – stort potensiale

Potensialet innenfor bygge- og anleggsbransjen på Vestlandet er i følge Nerdal stort.

– Vi er jo veldig store på landsbasis, men samtidig preget litt av at vi har hovedkontor i Alta og salgskontor i Oslo, noe som medfører at vi har fått store markedsandeler i Nord-Norge og fra Oslo til Trøndelag.

– Her i området rundt Bergen har vi omtrent 150 kunder, men burde hatt mye mer. Vi er jo tross alt den største leverandøren i Norge innenfor vårt segment.

– Så her er det store muligheter!

Hva er visjonen for kontoret?

– Det er å være der kundene er. Skape verdi for nettopp dem. Jeg har stor tro på at vi skal kunne være behjelpelig å øke lønnsomheten på prosjektene i området. Jeg tror vi kan etterhvert være flere her som et resultat av stor vekst.

Les hele saken her.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere