SmartDok satser på Vestlandet – åpner kontor i Bergen med erfaren «SmartDokker»

Steffen Nerdal Kontor Bergen

Steffen Nerdal ute og besøker Drange Maskin AS. At selskapene på Vestlandet nå har en egen «SmartDokker» i nærheten vil bety mye både for kundene og SmartDok.

Når vi åpner nytt lokalkontor i Bergen er det med en tidligere norgesmester i sleggekast og leder av SmartDok Sverige bak spakene

På kontoret i Bergen er Steffen Nerdal på plass. Bergenser på sin hals, og veldig glad for å være hjemme igjen i byen og landsdelen i sitt hjerte. Etter 2 år i SmartDok Norge, og 3 som leder av SmartDok Sverige er endelig gromgutten tilbake på hjemmebane. Vi tok oss en lun prat med den tidligere sleggekasteren.

– Nå har vi endelig kommet oss til Vestlandet! Vi har jo holdt på med SmartDok i 15 år, så det var vel på tide at vi fikk et lokalkontor i Bergen, sier Steffen Nerdal.

– Vi ønsker å være mer tilstede i området, og få mer fotfeste i denne delen av landet. Vi skal jobbe med eksisterende kunder, og selvsagt skaffe nye kunder på Vestlandet.

Mange kunder – stort potensiale

Potensialet innenfor bygge- og anleggsbransjen på Vestlandet er i følge Nerdal stort.

– Vi er jo veldig store på landsbasis, men samtidig preget litt av at vi har hovedkontor i Alta og salgskontor i Oslo, noe som medfører at vi har fått store markedsandeler i Nord-Norge og fra Oslo til Trøndelag.

– Her i området rundt Bergen har vi omtrent 150 kunder, men burde hatt mye mer. Vi er jo tross alt den største leverandøren i Norge innenfor vårt segment.

– Så her er det store muligheter!

Les hele saken om Steffen og vårt Bergens-kontor

Hva er visjonen for kontoret?

– Det er å være der kundene er. Skape verdi for nettopp dem. Jeg har stor tro på at vi skal kunne være behjelpelig å øke lønnsomheten på prosjektene i området. Jeg tror vi kan etterhvert være flere her som et resultat av stor vekst.

Les hele saken her.

Annet innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Annet innhold

Her er mer innhold du kanskje vil like.

Tilbake til nyheter

Kontakt oss for gratis demo

SmartDok brukes i dag av 3000 små og store bygg- og anleggsbedrifter.

Be om demo