Matison Enterprise i Stockholm har full kontroll over arbeidsrapporter og timelister for deres ulike prosjekter

Janis Matison er storfornøyd med lede et raskt voksende selskap som har full kontroll på prosjektene.

Matison Enterprise i Stockholm har full kontroll over arbeidsrapporter og timelister for deres ulike prosjekter

Et av de raskest voksende bygg- og anleggsfirmaene i Stockholm bruker SmartDok og anbefaler alle som tenker på fremtiden å gjøre det samme.

Matison Enterprise er et av de raskest voksende byggefirmaene i Stockholm, og ser frem til å utvide seg raskt til andre svenske byer.

– I utgangspunktet jobbet vi bare for store byggeselskaper som underleverandør, som Einar Mattsson, Arcona, Sterner Stenhus, TME AB og andre. Nylig har vi tatt virksomheten til privat sektor for å utvide og utvikle markedsposisjonen, sier daglig leder Janis Matisons.

– I tillegg åpner vi vår egen produksjon av prefabrikerte trerammer for å skape de beste løsningene for svenske eiendomsutviklere og privatkunder.

Tidkrevende problemer løst

– Jeg ser kontinuerlig etter måter å forbedre eksisterende situasjoner i alle aspekter av arbeidsmiljøet, som for eksempel hvordan en gjør det lettere og spare tid uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Da vi vokser ganske fort, er det viktig for meg å få systemer på plass og få dem til å jobbe for oss, sier Janis.

– En av våre mest tidkrevende problemer var å få knyttet arbeidsrapporter og tidsbruk til prosjektene. Takket være SmartDok er det nå løst. SmartDok har skapt et godt produkt, som enkelt lar seg implementere i selskapet, forklarer han.

Janis mener at dette systemet vil forbli hos oss i lang tid.

– Jeg tror personlig at et slikt system er et must for alle selvrespekterende byggefirmaer der ute!

Matison Enterprise

Stor aktivitet i et prosjekt i Älvsjö. Foto: Matison Enterprise.

Spar tid med digital dokumentering

Tiden er vår mest verdifulle ressurs, og ingen liker å kaste bort tid. Ansatte jobber på flere prosjekter, og når alle har SmartDok-appen, kan de enkelt logge sine timer på riktig prosjekt.

– Våre arbeidsrapporter og tidsbruken på de ulike prosjektene er nå fullt oppdaterte og ikke minst lett å håndtere takket være SmartDok. Verdt å nevne er også at vår bruk av SmartDok også har økt selskapets verdi for våre kunder, forklarer han.

– SmartDok tilbyr en veldig god plattform, og jeg vet at hos Matison Enterprise bruker vi bare en brøkdel av SmartDoks tilbudte løsninger, sier Janis.

– Jeg anbefaler systemet på det sterkeste til alle som tenker på fremtiden,» konkluderer Janis til slutt.

Om Matison

Matison står for bygg. Matison står for bedre. Matison står for fremtiden. Vi har ressursene og erfaringen til å tilby skreddersydd konstruksjonsdesign, engineering, produksjon og montering av overlegen kvalitet. Eksepsjonelt profesjonell og detaljorientert, men kanskje mest kjent for vår snarrådighet til å løse eventuelle utfordringer.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere