Support SmartDok Gerd Kathrine

Gerd Kathrine Lyng Johansen er i full sving på supportavdelingen.

Vi fortsetter å styrke vår organisasjon i takt med kundemassene. Gerd Kathrine er i gang på Support!

Den ferskeste av alle på SmartDok i dag er Gerd Kathrine Lyng Johansen. Hun har rukket å spankulere rundt i lokalene våre i snart to uker, og har allerede begynt å supportere kunder.

– Jeg har fått en veldig god mottakelse og opplæring. Det er mye nytt å sette seg inn i, og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier hun.

Før Gerd Kathrine kom til oss jobbet hun på Atea i Alta, og før det syv år innenfor olje- og gass i det nordnorske selskapet North Energy. Hun har også bakgrunn som pedagogisk leder/styrer i Alta kommune.

– Jeg liker å tro at jeg er strukturert, nøye og har godt humør. At jeg har jobbet som pedagog kan sikkert også komme godt med i min nye jobb på SmartDok, sier Gerd Kathrine.

Hvorfor SmartDok?

– SmartDok er et meget spennende selskap jeg kjenner godt til fra før. Jeg er sikker på at jeg vil trives godt med både arbeidsoppgavene og arbeidsmiljøet.

Vi ønsker Gerd Kathrine velkommen til oss her på SmartDok, og håper hun vil trives kjempegodt her til tross for at hun har fått kontor rett ved siden av vår støyende markedsavdeling.

– Musikken fra nabokontoret er ikke direkte plagsomt, men at han synger med kan kanskje bli plagsomt i lengden, sier hun med et smil.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere