Vi sendte ut Gründer av SmartDok, Bjørn Tore Hagberg for å ta en lun snakk med stjernene

Statens vegvesen ønsket enkelhet og kvalitet i dokumenteringen av arbeidet med Tana Bru. Valget falt på norske SmartDok.

– Data er et fantastisk hjelpemiddel om det fungerer. Om ikke, så er det kun en tidstyv, sier Byggeleder Ole Kleven i Statens Vegvesen region Nord.

For Statens vegvesen var det viktig at brukerne kunne registrere sjekklister og bilder i et brukervennlig system, som ikke stjal tiden fra kjernevirksomheten.

– Kort sagt det handler det om å gjøre det enkelt. Er systemet brukervennlig, så betyr det lite eller ingenting etterarbeid. Det er svært viktig for oss når en går i gang med et slikt prosjekt, som nye Tana bru, legger han til.

– Jo mer en får dokumentert der og da, jo mindre etterarbeid.

Som stolt sponsor av NM på ski i Alta sendte vi ut sjefen for å snakke litt med stjernene i pressesonen. 

Det har vært noen fantastiske dager i Alta denne uken under NM på ski. Ikke bare har det vært utført stor idrett av verdens beste skiløpere, men det har også vært et yrende folkeliv, og ikke minst har vi i SmartDok vært godt synlige under hele helgen.

Gründer i pressesonen

På torsdag sendte vi ut gründer av SmartDok, Bjørn Tore Hagberg inni pressesonen med en lodden mikrofon og et oppdrag om å intervjue stjernene. Der fikk vi blant annet svar på hvorfor Klæbo sverger til rosa, hvordan Finn Hågen skal finne formen, om Sundby er en god fluefisker og om Flugstad Østberg trives i Alta.

Under torsdagens lagsprint gikk alle deltakerne med SmartDok på brystet. Vi i SmartDok syntes det var stort å se Petter Northug, Johannes Høstflot Klæbo, Finn Hågen Krogh, Martin Jonsrud Sundby, Simen Hegstad Krüger, Torjus Johansen og Eirik Dahler med logoen vår på brystet :)

Petter Northug med SmartDok på brystet under NM i Alta.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere