Ny app SmartDok

Gründer av SmartDok, Bjørn Tore Hagberg kan sammen med Inger Lise Orvik, Vidar Berg-Hansen og Trygve Hansen glede seg over at den nye appen nå er klar.

Vi har i dag offisielt lansert vår nye SmartDok-app. Enda enklere og mer funksjonell!

Vi er stolte over å kunne presentere en helt ny App til alle våre 35.000 brukere av SmartDok. Gründer av SmartDok, Bjørn Tore Hagberg kunne i dag lansere Appen offisielt, noe som betyr at Appen er tilgjengelig for alle brukere av Android fra i dag. iOS-versjonen er også ferdig, og vil være tilgjengelig på App Store så snart Apple har godkjent oppdateringen.

– Den nye appen er bygget mer på ikoner, og den utnytter plassen bedre. Den skal i tillegg være helt lik på begge plattformer (Android og iOS), samt at det fortsatt vil være store knapper og tydelig kontrast i designet, lover Hagberg.

– Navigasjonen skal også gå mye raskere, og uansett hvor du er så skal du få rask tilgang på menyer og dashbord, sier han.

– Vår App har alltid hatt fokus på brukervennlighet, og vi har fått mye skryt av våre kunder siden den ble lansert. Nå med den nye appen tror vi at det skal bli enda enklere for våre kunder å drive lønnsomt, og ikke minst på best måte holde kontrollen over prosjektene, sier Hagberg til slutt.

I den nye Appen vil du ha en egen profil, der du kan legge inn bilde, samt at du kan skreddersy forsiden etter hva du bruker mest. Det vil også være mulighet for bedriftene å sende ut egne nyhetsmeldinger i appen som kommer opp som en notifikasjon i appen.

Husk å oppdatere SmartDok i Android

Til opplysning vil ikke appen oppdatere seg automatisk. Gå inn på Google Play og søk/velg SmartDok. Deretter trykker du oppdater, og vips så har du den nye appen på plass i telefonen.

Når du åpner den nye appen vil du bli tatt gjennom en enkel «wizard» som gir deg en kjapp innføring av den nye appen. Deretter er det bare tut og kjør!

Hva er nytt?

  • Vi har laget et dashbord som skal gi deg oversikt, og snarveier til dine viktigste funksjoner
  • Menyen er alltid tilgjengelig, for enkel navigering appen
  • Timeoversikten skal gi deg mye mer kontroll og oversikt
  • Tegn og skriv på bilder
  • Send inn dokumenterende bildervarer, massetransport og feilmeldinger på maskin
  • Brukerprofil med daglig arbeidstid – Timeregistreringsforslag gjør registreringene enda smartere
  • Distribuere egne nyhetssaker internt i firmaet
  • Skjermstørrelsen utnyttes mer
  • Innstillinger i appen for å gjøre tekststørrelsen enda større
  • Verktøy vises med bilder

Dette er bare starten

Alle brukere av SmartDok vil gå et meget spennende år i møte.Den nye SmartDok-appen er bare en start. I den kommende tiden vil våre brukere i bygg- og anleggsbransjen oppleve at det vil bli lansert nyttige funksjoner på rekke og rad. Vi håper alle er fornøyd med det nye brukergrensesnittet og gleder oss til fortsettelsen.

SmartDok ios apple

Den nye SmartDok-appen er ferdig utviklet for iOS også, og vil være tilgjengelig innen kort tid.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere