Vegard Strand og Lasse Sørnes

Vegard Strand deler kontor i Tromsø med Chief Marketing Officer Lasse Sørnes (stående bak) og Data Protection Manager Nadia Lilleng (ikke tilstede da bilde ble tatt).

Erfaren utvikler med bachelorgrad i beltet

Han har allerede nådd å jobbe hos oss en måneds tid og har bare godord å si om arbeidsplassen, kollegene og oppgavene.

Vi går litt mer i dybden for å bli bedre kjent med han, så vi stilte han til veggs med endel spørsmål.

– Kan du fortelle litt om bakgrunnen din?

Jeg har en bachelor i informatikk fra Universitetet i Tromsø og har 8 års erfaring som utvikler, men jeg har vært interessert i data, «duppedingser» og gaming helt fra jeg var liten.

Så langt i min karriere har jeg stort sett jobbet med webutvikling.

Godt førsteinntrykk

SmartDok virker å ha en åpen, inkluderende og ærlig kultur hvor avstanden fra daglig leder til «de på gulvet» er liten. Det er noe jeg setter stor pris på og har følt meg godt mottatt fra dag én.


I tillegg til å være en aktiv gjeng i og utenfor arbeidsplassen så viser ansatte en nysgjerrighet for yrket sitt som gjør at jeg ser frem til å jobbe sammen med mine nye kollegaer i SmartDok.

Vegard Strand

– For å være utvikler så må man like å plages!

Vegard Strand
Vegard Strand

– For å være utvikler så må man like å plages!

– Hva er det du liker best med å være Developer?

For å være utvikler så må man like å plages. Det er kanskje en litt sær egenskap, men det gjør at jeg ikke liker å gi meg før problemet er løst.

Samtidig er det å være utvikler et kreativt yrke hvor arbeidsoppgaver varierer fra blant annet å skrive kravspesifikasjon, utforme design (både visuelt og systemarkitektur), samt implementasjon av/på et nytt eller eksisterende system.

I tillegg er det fasinerende at du kan gi en problemstilling til en eller flere utviklere og få like mange forskjellige løsninger tilbake.

Framtidsdrømmer

Når det kommer til framtida, så har jeg et ønske om å kunne fullføre Offroad Finnmark 150 km en dag. SmartDok er og har vært ritt-samarbeidspartner til Offroad Finnmark, så nå har jeg (nesten 😄) ingen unnskyldning til å la være!
I yrkessammenheng så har jeg alltid vært interessert i sikkerhet, så det er et emne jeg har et ønske om å fordype meg i, avslutter Vegard.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere