SmartDok hadde klar denne videoen til opprinnelig lanseringen 1. januar 2017, men den måtte legges i arkivet ettersom fakturagrunnlaget nok en gang ble utsatt. Men nå er den endelig her og videoen kan nytes med sjokoladeboller og rødsaft.

Da er dagen kommet! Nytt fakturagrunnlag er nå endelig på plass i SmartDok, og det er selvsagt gratis for alle våre kunder!

Vi vet dere har ventet, men nå er nytt fakturagrunnlag fra SmartDok endelig på plass! Du kan allerede i dag ta det i bruk. Ta kontroll over fakturaen din og øk fortjenesten!

Selvsagt er det nye fakturagrunnlaget gratis for alle våre brukere av SmartDok.  Du finner det under rapporter oppe til venstre i ditt SmartDok-dashbord. Fakturagrunnlaget i SmartDok er utviklet spesielt med tanke på:

  • Å enkelt kunne få oversikt over hva som skal faktureres
  • Enkelt kunne arbeide fram et grunnlag
  • Full oversikt over tillegg som du ønsker fakturert

Les mer om hvorfor fakturagrunnlaget i SmartDok er enkelt og genialt!

Bedre sent enn aldri

Det er ingenting å legge skjul på at vi har vært forsinket i lanseringen av nytt fakturagrunnlag. Allerede i 2014 gikk det rykter i gangene hos SmartDok om et oppgradert fakturagrunnlag for våre kunder, uten at det skjedde noe nevneverdig mer enn det. Så i 2016 var funksjonen igjen prioritert og lanseringen skulle være høsten 2016, men ble så på lekkert vis utsatt til 1.januar 2017 (som vi ser av videoen over var denne datoen rimelig klar). Dessverre for våre kunder var det andre ting som måtte prioriteres først, og igjen måtte grunnlaget vike plass i koden. Men så kom uke 21 og utviklere og testpersonell kunne endelig riste i utviklerbjella og erklære funksjonen for ferdig, og lanseringsklar!

Vi håper dette skal være med på å lette hverdagen til administrasjonen i bygg- og anleggsbransjen enda mer, og vi kan avsløre at dette kun er starten. Vi vil fortsette med å utvikle fakturagrunnlaget og produktet vårt hele tiden, slik at våre kunder hele tiden har det beste dokumentasjonssystemet i bransjen.

Hvordan bruker jeg fakturagrunnlaget?

Vi har også laget en video som viser hvordan du bruker funksjonen. Rull film!

Lykke til, håper den faller i smak, og igjen vi beklager forsinkelsen…

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere