570 milioner arbeidstimer timer registrert

Godt over en halv milliard arbeidstimer registrert i SmartDok siden oppstart.

SmartDok er ikke noen skårunge i markedet, og med 85.000 brukere har nå systemet passert 570 millioner arbeidstimer registrert.

Timene er fordelt over de 3.750 bedriftene som benytter SmartDok i dag, og på over 100 millioner registreringer.

Vi ser frem mot 1 milliard timer!

Daglig leder Bjørn Tore Hagberg i SmartDok

Daglig leder Bjørn Tore Hagberg i SmartDok er naturligvis fornøyd med de velvoksne tallene.

På veien mot 1 milliard timer

Vår daglige leder, Bjørn Tore Hagberg, er ganske fornøyd med dette. I et nylig intervju delte han sine tanker om dette:

Det er imponerende å se at vi har loggført så mange timer i SmartDok siden 2006. Dette viser ikke bare at systemet vårt er pålitelig, men det vitner også om den solide verdiskapningen som skjer i selskapene som bruker SmartDok, sier Hagberg.

Hagberg understreket også vår forpliktelse til å håndtere disse dataene med stor forsiktighet.

Vi tar vårt ansvar for å behandle disse dataene alvorlig, og vi jobber kontinuerlig med å gjøre det enklere for våre kunder å registrere, godkjenne, og hente ut timer, la han til.

Vi er ivrige etter å fortsette vår vekst, og ser fram til å feire den dagen vi når 1 milliard registrerte timer. Takk for at du er med på denne reisen med oss!

Tidsregistrering er selve ryggraden i et vellykket prosjekt.

I bygg- og anleggsbransjen er presis tidsregistrering ikke bare en nødvendighet, det er selve ryggraden i et vellykket prosjekt. Det går ikke bare ut på å holde styr på hvor mange timer som brukes, men det gir også en detaljert innsikt i arbeidsflyten og muliggjør en mer nøyaktig prosjektplanlegging.

Med riktig bruk av tidsdata, kan prosjektledere bedre forutse potensielle forsinkelser, optimalisere arbeidskraftressursene og holde budsjettene i sjakk. På denne måten blir timer ikke bare en måleenhet, men en verdifull valuta som, når den forvaltes klokt, kan drive prosjekter mot rettidig og kostnadseffektiv fullføring.

Hos SmartDok er vi stolte av å tilby et system som ikke bare forenkler prosessen med tidsregistrering, men også bidrar til å skape en mer strømlinjeformet, effektiv og lønnsom drift for alle våre kunder.

Se hvordan SmartDok kan gjøre din arbeidshverdag smartere